Machinereiniger

Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Finish Vaatwasmachine Zout
Finish Vaatwasmachine Zout
4 kg
(2)
Morgen in huis
22% korting
7,99 (adviesprijs) 6,27
Bekijk product: Finish Vaatwasmachine Zout
4x Finish Vaatwasmachine Zout
Multipack
4x
4x Finish Vaatwasmachine Zout
4 kg
(2)
Morgen in huis
25% korting
31,96 (adviesprijs) 23,82
Bekijk product: 4x Finish Vaatwasmachine Zout

Vaatwasreiniger

Om ervoor te zorgen dat je vaatwasmachine goed blijft werken, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken met een vaatwasreiniger.

Als een vaatwasmachine regelmatig wordt gebruikt, kan het zijn dat vuil, zoals vet en etensresten, zich gaan ophopen op en rond de belangrijke onderdelen die ervoor zorgen dat je vaat glanzend schoon uit de machine komt. Het is belangrijk om daarom regelmatig een vaatwasmachinereiniger te gebruiken. Deze houdt je vaatwasser schoon en zorgt ervoor dat 'ie goed blijft werken.

Vaatwasmachinereiniger

Als je vaatwasmachine niet schoon is, dan wordt de vaat ook niet goed schoon. Als je je vaatwasmachine niet goed onderhoudt, raken de belangrijke onderdelen, zoals de sproeiarmen en de waterspuiten, snel verstopt door achtergebleven etensresten, vet en vuil. Dit betekent dat de machine niet alleen minder efficiënt werkt, maar ook dat het water door gaatjes wordt gespoten die verstopt zijn geraakt door het eten dat er eerder af is gewassen. Het wordt aangeraden om je vaatwasmachine 1x per maand te reinigen om ervoor te zorgen dat je vaat zo schoon en hygiënisch mogelijk uit de machine komt.

Vaatwasreiniger kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met vaatwasreinigers van bekende A-merken als Finish, HG en Sun. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via [email protected] of bellen op 088-8000 200.