Wasmiddel

Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

aanbieding
Dettol Wasmachine Reiniger Hygiënisch
Dettol Wasmachine Reiniger Hygiënisch
250 ml
(1)
Dinsdag in huis
20% korting
4,29 (adviesprijs) 3,44
Bekijk product: Dettol Wasmachine Reiniger Hygiënisch
Dr. Beckmann Wasmachine Reiniger
Dr. Beckmann Wasmachine Reiniger
250 gram
(0)
Dinsdag in huis
13% korting
3,19 (adviesprijs) 2,76
Bekijk product: Dr. Beckmann Wasmachine Reiniger
HG Onderhoudsmonteur Was & Vaatwasmachines
HG Onderhoudsmonteur Was & Vaatwasmachines
200 ml
(0)
Dinsdag in huis
12% korting
8,79 (adviesprijs) 7,74
Bekijk product: HG Onderhoudsmonteur Was & Vaatwasmachines
Calgon 2in1 Tabletten ActiClean
Calgon 2in1 Tabletten ActiClean
17 tab
(0)
Dinsdag in huis
7,75
Bekijk product: Calgon 2in1 Tabletten ActiClean

Wasmiddel

Op Plein vind je alles voor een schone en frisse was. Van wasmiddel tot wasverzachter en vlekverwijderaars.

Soorten wasmiddel

Je kleding, handdoeken en textiel wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Met het juiste wasmiddel zorg je ervoor dat je kleding langer meegaat en er wasbeurt na wasbeurt stralend uitziet. Maar welk wasmiddel kies je nou wanneer? Met onderstaand overzicht wordt wassen een peulenschil.

  • Witwasmiddelen: dit wasmiddel gebruik je voor alle witte was. In witwasmiddel zitten optische witmiddelen die ervoor zorgen dat je wasgoed witter lijkt in daglicht. Bovendien bevat de poeder variant zuurstofbleekmiddel. Dit werkt erg goed tegen lastige vlekken als thee en koffie. Daarnaast voorkomt het vergeling en doodt bacteriën.
  • Bontwasmiddelen: perfect voor gekleurde was dankzij de kleurbeschermers. Vaak bevatten bontwasmiddelen ook speciale ingrediënten die het vergrauwen tegengaan. Zo behoud je je kleur nog beter.
  • Fijnwas- en wolwasmiddelen: voor de fijne en wolwas zijn er speciale wasmiddelen beschikbaar die deze delicate stoffen extra beschermen.
  • Wasverzachter: voor een extra zachte was en een heerlijke geur gebruik je een wasverzachter.

Daarnaast zijn wasmiddelen ook verkrijgbaar in diverse vormen:

  • Waspoeder: waspoeder blijft erg populair onder wassend Nederland. Het geeft een perfect resultaat en is gemakkelijk te doseren.
  • Vloeibaar wasmiddel: lost snel op en is bovendien erg geschikt voor het voorbehandelen van vlekken, voor handwasjes en natuurlijk bij een standaard wasprogramma.
  • Wastabletten en pods worden steeds populairder. En geen wonder. Ze zijn makkelijk in gebruik en kunnen heel eenvoudig precies gedoseerd worden. Geen verspilling dus en dat is fijn voor het milieu en je portemonnee.
  • Vlekkenverwijderaar: hardnekkige vlekken? Gebruik dan de speciale vlekkenverwijderaars. Deze zijn extra geconcentreerd en pakken de vlek direct aan.

Wasmiddel online kopen

Op Plein vind je een breed assortiment met wasmiddel. Niet langer meer sjouwen met grote pakken wasmiddel en flessen vloeibaar wasmiddel. Ontdek nu jouw favoriete wasmiddel en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.