Speciaal voor jou! 5% extra korting op alles - In de winkelmand vul je ZOMER2019 in bij 'cadeaubon inwisselen'

Handwasmiddel Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Handwasmiddel

Het gebeurt vaak dat er vieze vlekken op de kleding komen, of dat de stof niet goed tegen de wasmachine kan. Op Plein.nl vind je een groot aanbod van handwasmiddel van diverse merken.

Soms is het handig om een handwas te doen. De hardnekkige vlekken worden (deels) verwijderd, en daarna kan je de textiel alsnog in de wasmachine doen. Voor de kwetsbare stoffen zoals wol is een handwas ook doeltreffend en de kleding wordt er prima schoon van.

Handwasmiddel is erg handig om mee te nemen op reis. Op een langere reis kan je niet genoeg kleding meenemen voor de dagen dat je daar bent, maar je wilt wel je kleren gedurende de reis wassen. Op reis beschik je vaak niet over een wasmachine, waardoor een handwas vaak de perfecte oplossing is.

Handwasmiddel online kopen

Op Plein.nl vind je een breed assortiment met handwasmiddel. Ontdek nu jouw favoriete handwasmiddel en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.

|