Actievoorwaarden

Bij Plein hebben we regelmatig gratis extra’s, leuke kortingen en toffe winacties voor je. Op deze pagina staan de details en voorwaarden per actie. De nieuwste acties staan bovenaan. Wanneer een actie afgelopen is, zullen de desbetreffende actievoorwaarden nog een week op deze pagina staan.

Wil je geen enkele actie missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

 

Actievoorwaarden Gratis tweede filmkaartje van Kinepolis

In de periode van maandag 3 juni tot en met zondag 16 juni 2019 krijg je een voucher voor een gratis tweede filmkaartje bij Kinepolis t.w.v. 11,- bij iedere bestelling met een waarde van 35,- of meer.

Bij een besteding vanaf 35,- zal de voucher voor het tweede gratis filmkaartje meegestuurd worden met je bestelling.

Voor deze actie geldt: op = op.

Iedere bestelling met een totaalwaarde van 35,- of hoger krijgt een voucher voor een gratis tweede filmkaartje. Het is niet mogelijk om meerdere bestellingen te combineren om op een totaalbedrag van 35,- of hoger uit te komen.

Deze voucher voor een gratis tweede filmkaartje kan alleen online ingewisseld worden bij Nederlandse vestigingen van Kinepolis van 3 juni t/m 14 juli 2019.

Op de voucher staat een unieke actiecode. Ga naar www.kinepolis.nl/plein en vul deze actiecode in wanneer je de tickets voor de film aan het selecteren bent. Deze code kun je eenmalig gebruiken.

De voucher voor een gratis tweede filmkaartje wordt niet uitbetaald in geld.

Plein behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typ- en spelfouten voorbehouden.

 

|