Kies je cadeau!  Vanaf 40,- besteding krijg je een feestelijk cadeau van Plein. Nieuwsgierig? Bekijk snel de cadeaus

Actievoorwaarden

Bij Plein hebben we regelmatig gratis extra’s, leuke kortingen en toffe winacties voor je. Op deze pagina staan de details en voorwaarden per actie. De nieuwste acties staan bovenaan. Wanneer een actie afgelopen is, zullen de desbetreffende actievoorwaarden nog een week op deze pagina staan.

Wil je geen enkele actie missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Actievoorwaarden Pleinfestijn Stapelcadeaus

Actie-informatie Stapelcadeaus tijdens Pleinfestijn:

stapelcadeaustapelcadeaustapelcadeau

In de periode van maandag 22 oktober tot en met zondag 4 november 2018 krijg je een cadeau bij besteding vanaf 40,-. Hoe meer je besteedt, hoe meer cadeaukeuzes je hebt.

  • Bij besteding vanaf 40,- krijg je een Kneipp Douchefoam ter waarde van 7,99 cadeau.
  • Bij besteding vanaf 50,- kun je kiezen uit 2 opties: het GUM-pakket (t.w.v. 11,49) en de Kneipp Douchefoam (t.w.v. 7,99).
  • Bij besteding vanaf 75,- kun je kiezen uit 3 opties: de Plein-voucher (t.w.v 7,50), het GUM-pakket (t.w.v. 11,49) en de Kneipp Douchefoam (t.w.v. 7,99).

Voor ieder cadeau geldt zolang de voorraad strekt, op=op.

Productinformatie:

  • Kneipp Douchefoam: het betreft hier de Kneipp Douche Foam Silky Secret 200 ml, ter waarde van 7,99.
  • GUM-pakket: het GUM-pakket bestaat uit GUM Soft-Picks Original Regular 40 stuks en de GUM Actival Tandpasta 75ml óf de GUM Original White Tandpasta 75ml. Het is niet mogelijk om een tandpasta te kiezen in het GUM-pakket.
  • Plein-voucher: deze voucher te besteden en is geldig op alle producten op Plein.nl, Plein.be en alle sites die hieronder vallen. Dit zijn: Babyplein, Drogistplein, Huisdierplein, Huishoudplein, Tandartsplein en Scheerplein. De voucher geeft je eenmalig 7,50 korting op je volgende bestelling. Op de voucher staat een code die je in kunt vullen in je winkelmandje. Bewaar de voucher goed. Zonder de voucher en bijhorende code zal de korting niet werken. Plein stuurt geen nieuwe bij verlies of diefstal. De voucher heeft een waarde van 7,50 euro en is geldig tot en met 31 december 2019.
|