Cadeautje! Koop voor 45,- aan producten en ontvang een gratis verpakking Sportlife Extramint t.w.v. 3,99!

Actievoorwaarden

Bij Plein hebben we regelmatig gratis extra’s, leuke kortingen en toffe winacties voor je. Op deze pagina staan de details en voorwaarden per actie. De nieuwste acties staan bovenaan. Wanneer een actie afgelopen is, zullen de desbetreffende actievoorwaarden nog een week op deze pagina staan.

Wil je geen enkele actie missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

 

Gratis Sportlife Extramint

In de periode van maandag 11 februari tot en met zondag 17 februari 2019 krijg je een gratis verpakking Sportlife Extramint t.w.v. 3,99 bij iedere bestelling met een waarde van 45,- of meer.

Bij een besteding vanaf 45,- zal de verpakking Sportlife Extramint meegestuurd worden met je bestelling.

Voor deze actie geldt: op = op. 

Iedere bestelling met een totaalwaarde van 45,- of hoger krijgt een verpakking Sportlife Extramint. Het is niet mogelijk om meerdere bestellingen te combineren om op een totaalbedrag van 45,- of hoger uit te komen.

Een verpakking Sportlife Extramint bestaat uit 5 pakjes kauwgom.  Deze actie is geldig voor alle producten op Plein.nl, Plein.be en alle sites die hieronder vallen. Dit zijn: Babyplein, Drogistplein, Huisdierplein, Huishoudplein, Tandartsplein en Scheerplein.

De verpakking Sportlife Extramint wordt niet uitbetaald in geld. 

Plein behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typ- en spelfouten voorbehouden. 

 

|