Beaphar

Beaphar probeert voor ieder huisdier de juiste verzorging en geneesmiddelen te bieden. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor honden en katten maar ook andere huisdieren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Beaphar Puppy Pads
Beaphar Puppy Pads
7 stuks
(0)
Maandag in huis
20% korting
4,15 (adviesprijs) 3,30
Bekijk product: Beaphar Puppy Pads
Beaphar Vlekweg
Beaphar Vlekweg
400 ml
(0)
Maandag in huis
26% korting
8,85 (adviesprijs) 6,51
Bekijk product: Beaphar Vlekweg
Beaphar Play Spray met Catnip
Beaphar Play Spray met Catnip
150 ml
(0)
Maandag in huis
8,67
Bekijk product: Beaphar Play Spray met Catnip
Beaphar Keep Off
Beaphar Keep Off
100 ml
(1)
Maandag in huis
8,16
Bekijk product: Beaphar Keep Off
Beaphar Anti Knabbel
Beaphar Anti Knabbel
100 ml
(0)
Maandag in huis
9,25
Bekijk product: Beaphar Anti Knabbel

Beaphar

Beaphar is opgericht in 1943 en zorgt sindsdien voor een goede gezondheid van je huisdier. Beaphar biedt een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten en geneesmiddelen voor je huisdier. Beaphar heeft producten voor honden, katten, kanaries en ook voor andere huisdieren.

Beaphar producten

Beaphar heeft een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten en geneesmiddelen voor je huisdier. Beaphar heeft onder andere bestrijdingsmiddelen tegen vlooien, teken, wormen en luizen. Deze zijn te verkrijgen voor je hond of kat. Daarnaast heeft Beaphar ook geneesmiddelen die specifiekere aandoeningen aanpakken zoals anti-stresspillen en diarreeremmers. Deze producten zijn geschikt voor zowel honden als katten.  

Naast de verschillende geneesmiddelen heeft Beaphar ook verschillende vitamines en voedingssupplementen, deze dragen bij aan de verzorging van je huisdier. Neem als voorbeeld de vitaminesnacks, deze snacks zijn gevuld met een vitamines. Je huisdier krijgt dan een lekkere snack die tegelijkertijd goed is voor zijn of haar gezondheid. Daarnaast heeft Beaphar ook nog shampoos voor de vacht van je huisdier. Er zijn verschillende shampoos verkrijgbaar, voor verschillende redenen zoals een vette vacht of voor een glanzende vacht. Kortom, met de producten van Beaphar kan je je huisdier compleet verzorgen.

Beaphar kopen op Plein.nl

Beaphar producten koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De Beaphar verzorgingsartikelen zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Bovendien altijd snel in huis.