Chuckit

Chuckit hondenspeelgoed is het ultieme speelgoed voor je hond. Chuckit is zeer duurzaam en zorgt voor jarenlang speelplezier. Bestel de bestseller Chuckit Ultra Ball en meer voordelig online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 61 t/m 67 van 67

aanbieding
Chuckit Ultra Duo Tug S
Chuckit Ultra Duo Tug S
(0)
Morgen in huis
14% korting
11,60 (adviesprijs) 9,95
Bekijk product: Chuckit Ultra Duo Tug S
aanbieding
Chuckit Tumble Dumpler  Large
Chuckit Tumble Dumpler Large
25 cm
(0)
Morgen in huis
18,95
Bekijk product: Chuckit Tumble Dumpler Large
aanbieding
Chuckit Hydro Squeeze Duo Tug Large
Chuckit Hydro Squeeze Duo Tug Large
7 cm
(0)
Morgen in huis
27% korting
26,45 (adviesprijs) 19,25
Bekijk product: Chuckit Hydro Squeeze Duo Tug Large
aanbieding
Chuckit Hydro Freeze Ball Medium
Chuckit Hydro Freeze Ball Medium
6 cm
(0)
Morgen in huis
28% korting
12,85 (adviesprijs) 9,25
Bekijk product: Chuckit Hydro Freeze Ball Medium
aanbieding
Chuckit Hydro Flyer
Chuckit Hydro Flyer
24 cm
(0)
Morgen in huis
19% korting
20,60 (adviesprijs) 16,75
Bekijk product: Chuckit Hydro Flyer
aanbieding
Chuckit Ultra Ball 2-pack
Chuckit Ultra Ball 2-pack
5 cm
(9)
Tijdelijk uitverkocht
10,50
Bekijk product: Chuckit Ultra Ball 2-pack
aanbieding
Chuckit Sport Ball Launcher
Chuckit Sport Ball Launcher
63 cm
(1)
Tijdelijk uitverkocht
14,30
Bekijk product: Chuckit Sport Ball Launcher

Chuckit

Chuckit hondenspeelgoed is het ultieme speelgoed voor je hond. Chuckit is zeer duurzaam en zorgt voor jarenlang speelplezier. Bestel de bestseller Chuckit Ultra Ball en meer voordelig online bij Huisdierplein.

Chuckit hondenspeelgoed

Chuckit is de hondenspeelgoed sensatie uit Amerika en sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Chuckit speelgoed voor honden is duurzaam, kan prima tegen een stootje en zorgt voor jarenlang speelplezier.

Het assortiment van Chuckit bestaat uitsluitend uit producten die staan voor plezier. Bij Chuckit staat lekker kunnen spelen en ravotten op de eerste plek. Elk hondenras, maar ook iedere hond, heeft zijn eigen manier van spelen. Chuckit speelt hier handig op in met verschillende hondenspeelgoed in allerlei soorten en maten. Zo biedt Chuckit speelgoed voor: 

Apporteren 

De apporteer spullen van Chuckit zorgen ervoor dat je lekker met je hond kunt spelen. Je kunt de apporteer spullen weggooien, zodat je hond het daarna kan halen en bij je terug kan brengen. Sommige apporteerspullen zijn waterbestendig. Hiermee kun je dus met je hond in het water spelen.

Ballen

De Chuckit ballen zorgen gegarandeerd voor veel plezier met je hond. Deze ballen bestaan uit voetballen die gebruikt kunnen worden in het water en dus waterbestendig zijn. De ballen blijven drijven waardoor het goed zichtbaar is voor je hond. Door het design van de bal is die ook zeer gemakkelijk op te pakken voor jou en je hond. De Chuckit Ultra Ball is groot favoriet en een ware bestseller. Deze bal is namelijk niet schadelijk voor het gebit en is door zijn felle kleuren goed te zien door je hond. Bovendien blijft de Ultra Ball drijven op het water en is hiermee het ideale speelgoed voor iedere hond die van zwemmen houdt. 

Zwemmen

Is jouw hond dol op water? Dan zijn de zwemproducten van Chuckit ideaal voor jouw hond. Een populair product is de Chuckit Shark Fin.

Chuckit kopen op Plein.nl

Chuckit hondenspeelgoed koop je gemakkelijk en voordelig online op Plein.nl. De hondenspeeltjes zijn op Plein.nl altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Wil je meer informatie over de producten van Chuckit? Neem dan gerust contact met ons op.