Lovea

Ontdek het natuurlijke verzorgingsmerk Lovea. Lovea Bio zonnebrand biedt jou en je gezin 100% natuurlijke bescherming tegen de zon en Lovea Nature biedt de ultieme huid- en haarverzorging.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 10 van 10

Lovea Huidolie Aloe Vera
Lovea Huidolie Aloe Vera
100 ml
(0)
Vrijdag in huis
10% korting
12,99 (adviesprijs) 11,69
Bekijk product: Lovea Huidolie Aloe Vera
Lovea Huidolie Kokos
Lovea Huidolie Kokos
100 ml
(0)
Vrijdag in huis
9,26
Bekijk product: Lovea Huidolie Kokos
Lovea Sun Zonnebrand Creme Gezicht SPF 50
Lovea Sun Zonnebrand Creme Gezicht SPF 50
50 ml
(0)
Vrijdag in huis
17% korting
15,99 (adviesprijs) 13,29
Bekijk product: Lovea Sun Zonnebrand Creme Gezicht SPF 50
Lovea Douchegel Margarita
Lovea Douchegel Margarita
250 ml
(0)
Vrijdag in huis
22% korting
5,49 (adviesprijs) 4,28
Bekijk product: Lovea Douchegel Margarita
Lovea Bodymilk Rose Passion
Lovea Bodymilk Rose Passion
250 ml
(0)
Vrijdag in huis
27% korting
7,99 (adviesprijs) 5,83
Bekijk product: Lovea Bodymilk Rose Passion
Lovea Dry Oil Spray BIO
Lovea Dry Oil Spray BIO
125 ml
(1)
Vrijdag in huis
23% korting
9,99 (adviesprijs) 7,74
Bekijk product: Lovea Dry Oil Spray BIO
Lovea Douchegel Tequila Sunrise
Lovea Douchegel Tequila Sunrise
250 ml
(1)
Vrijdag in huis
20% korting
5,49 (adviesprijs) 4,41
Bekijk product: Lovea Douchegel Tequila Sunrise
Lovea Self Tanning Spray
Lovea Self Tanning Spray
125 ml
(1)
Vrijdag in huis
14% korting
13,99 (adviesprijs) 11,99
Bekijk product: Lovea Self Tanning Spray
Lovea After Sun Lotion BIO
Lovea After Sun Lotion BIO
125 ml
(1)
Vrijdag in huis
25% korting
9,99 (adviesprijs) 7,45
Bekijk product: Lovea After Sun Lotion BIO
Lovea Firming Jelly Papaya
Lovea Firming Jelly Papaya
200 ml
(0)
Vrijdag in huis
31% korting
10,99 (adviesprijs) 7,61
Bekijk product: Lovea Firming Jelly Papaya
lovea-logo

Lovea

Maak kennis met het natuurlijke verzorgingsmerk Lovea. Lovea biedt twee lijnen: Lovea Nature met pure huid- en haarverzorgingsproducten die voor minimaal 95% bestaan uit natuurlijke ingrediënten en Lovea Bio een gecertificeerd biologische zonnebrandlijn met natuurlijke, minerale bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon. 

Lovea zonnebrand

Lovea Bio is de 100% natuurlijke zonnebrand van Lovea. Lovea zonnebrand biedt jou en je gezin 100% veilige en gezonde bescherming tegen de zon. Lovea Bio bevat natuurlijke, minerale bescherming tegen UV-stralen en zorgt er voor dat je veilig en gezond kunt genieten van de zon. 

Lovea zonnebrand is ontstaan doordat de reguliere zonnefilter die wordt gebruikt in zonbescherming een beetje omstreden is. Volgens onderzoek is bijvoorbeeld het ingrediënt oxybenzone slecht voor de gezondheid. Het kan allergische reacties veroorzaken en je natuurlijke hormoonsysteem beïnvloeden. Lovea Bio speelt in op de vraag naar hoogwaardige en vooral veilige zonneproducten.

De zonnebrand van Lovea Bio is 100% natuurlijk. De zonnebrand bevat uitsluitend natuurlijke, minerale filters en verzorgende ingrediënten. De bescherming trekt niet in je huid, maar blijft er op liggen (zonder dat er een witte waas achterblijft). Ook heel fijn: de beschermingsfactor loopt niet terug gedurende de dag. Daarnaast blijft de natuurlijke zonbescherming van Lovea ruim drie jaar goed. Ter vergelijking: reguliere zonnebrand bevat synthetische filters die na een jaar niet meer werken en dus kan weggooien. 

De zonnebrandproducten bevatten tenslotte geen parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

Het Lovea Bio assortiment bestaat uit een spray voor het lichaam (SPF 15 en SPF 30), een zonnebrandcrème voor het gezicht (SPF 50), een olie, zonnebrand speciaal voor kinderen (SPF 50), een aftersun en een natuurlijk zelf bruinende spray. 

Lovea Nature

Na het succes van Lovea Bio zonnebrand is het assortiment uitgebreid met de nieuwe lijn Lovea Nature. Lovea Nature is een heerlijke verzorgingslijn met pure, natuurlijke en sensuele producten. Alle Lovea Nature producten bestaan voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten, bieden een milde verzorging, zijn parabeenvrij en worden geleverd in royale en recyclebare flacons. De Lovea Nature lijn bestaat uit pure Hair & Body producten die geschikt zijn voor jou en je gezin. Ze reinigen en verzorgen de huid en het haar op milde wijzen en irriteren niet. De producten zijn bovendien vrij van fenoxyethanol, PEG, kleurstoffen en synthetische geurstoffen.

Lovea kopen op Plein.nl

Bij Plein vind je het complete Lovea assortiment. Naast Lovea zonnebrand verkopen we ook de complete Lovea Nature lijn waarmee je je haar en lichaam reinigt en verzorgt. Ontdek ook de 100% natuurlijke producten van Lovea en bestel nu online op Plein.nl. Fijn geregeld: altijd snel in huis.