Lucovitaal

Voedingssupplementen en vitamine en mineralen van hoge kwaliteit van Lucovitaal koop je voor een scherpe prijs bij Plein. De supplementen zijn afgestemd op de man en de vrouw, voor jong en oud en draagt bij aan een gezonde lifestyle.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Lucovitaal Thee Magnesium
aanbieding
Lucovitaal Thee Magnesium
20 stuks
(0)
Morgen in huis
33% korting
4,99 (adviesprijs) 3,32
Bekijk product: Lucovitaal Thee Magnesium
Lucovitaal Thee Melatonine
aanbieding
Lucovitaal Thee Melatonine
20 stuks
(0)
Morgen in huis
4,99
Bekijk product: Lucovitaal Thee Melatonine
Lucovitaal Thee Hennep CBD
aanbieding
Lucovitaal Thee Hennep CBD
20 stuks
(0)
Tijdelijk uitverkocht
16% korting
4,99 (adviesprijs) 4,19
Bekijk product: Lucovitaal Thee Hennep CBD
Lucovitaal Thee Zuur Base
aanbieding
Lucovitaal Thee Zuur Base
20 stuks
(1)
Morgen in huis
19% korting
6,99 (adviesprijs) 5,68
Bekijk product: Lucovitaal Thee Zuur Base

Lucovitaal

Het merk Lucovitaal staat al sinds 1989 in voor het leveren van voedingssupplementen  en vitamine en mineralen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Het brede assortiment supplementen is speciaal afgestemd op de man en de vrouw, voor jong en oud en draagt bij aan een gezonde lifestyle.

Of het nu gaat om je blaas, stoelgang, rust, botten, gewrichten en spieren, energie en vitaliteit of weerstand of je hart. Bovendien zijn de producten van Lucovitaal uitgekiend samengesteld en wetenschappelijk onderbouwd. Lucovitaal biedt producten aan als: quinoa zaad, kokosolie, shakes, cocao producten, chia zaad, goji bessen en mutlivitamines. Daarnaast heeft Lucovitaal ook een Super Raw Food lijn. Deze superfoods zoals Cacoa, Tarwegras en Chia en Hennep zaad zijn natuurlijk en onbewerkt.

Lucovitaal online kopen

Lucovitaal is de specialist in het zorgen voor een gezonde levensstijl. Het complete Lucovitaal assortiment is eenvoudig te verkrijgen op Plein.nl. Het meest complete assortiment voor de kleinste prijzen. Als je voor 22:00 je winkelmandje vult dan heb je de beste pleisters, bandages en crèmes (mits voorradig) morgen al in huis. Vanaf 25 euro worden de producten zelfs gratis bij je thuisbezorgd.