TePe

TePe is gespecialiseerd in het verbeteren van de mondhygiëne. Door het gebruik van TePe tandenborstels, ragers, stokers en floss zorg je voor een schoon en gezond gebit. Ontdek nu het complete assortiment van TePe op Plein.nl
Lees meer

Resultaten 21 t/m 24 van 24

TePe Protheseborstel Classic
TePe Protheseborstel Classic
(0)
Morgen in huis
14% korting
2,59 (adviesprijs) 2,24
Bekijk product: TePe Protheseborstel Classic
TePe Nova Extra zacht
TePe Nova Extra zacht
(0)
Morgen in huis
27% korting
2,59 (adviesprijs) 1,88
Bekijk product: TePe Nova Extra zacht
TePe Select Compact Medium
TePe Select Compact Medium
(0)
Morgen in huis
18% korting
2,19 (adviesprijs) 1,79
Bekijk product: TePe Select Compact Medium
TePe Nova Medium
TePe Nova Medium
(0)
Morgen in huis
19% korting
2,59 (adviesprijs) 2,11
Bekijk product: TePe Nova Medium

TePe mondverzorgingsproducten

TePe is een familiebedrijf uit Zweden dat sinds 1965 mondhygiëneproducten produceert. De missie van TePe is 'We care for healthy smiles’. Ze zijn trots op het feit dat hun producten zorgen voor een verbeterde mondhygiëne en gezondheid van mensen over de gehele wereld.TePe biedt een breed assortiment voor het gezond houden van je mond en tanden. Alle producten van TePe zijn en worden ontwikkeld in samenwerking met tandheelkundige professionals.

TePe tandenborstels

Een goede tandenborstel heeft een comfortabele handgreep, een taps toelopende borstelkop en zachte borstelharen. De klassieke tandenborstel van TePe is ontworpen om aangenaam en efficiënt te kunnen poetsen. Het totale assortiment omvat verschillende tandenborstels voor zowel volwassenen als kinderen.

TePe ragers, tandenstokers en floss

Je kunt het gebied tussen je tanden op veel verschillende manieren reinigen. Welk reinigingsproduct je kiest, hangt af van de ruimte tussen je tanden en je persoonlijke voorkeur. TePe biedt verschillende soorten ragers, tandenstokers en floss voor een optimale reiniging tussen je tanden.

TePe ragers en tandenborstels kopen op Plein.nl

Ontdek het complete assortiment TePe ragers en tandenborstels op Plein.nl. Hier vind je het complete assortiment tegen een scherpe prijs. Ontdek nu jouw favorieten van TePe en bestel direct online. 

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen of direct advies nodig? Neem contact op met Marjolein, specialist Tandartsplein en gediplomeerd Mondhygiëniste via klantenservice@plein.nl.