Theranal

Theranal is een effectief geneesmiddel met een snelle oplossing bij aambeien die niet bloeden. Theranal verlicht snel de jeuk, pijn en irritatie én zorgt dat de aambeien krimpen waardoor ze uiteindelijk zullen verdwijnen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Theranal Aambeienzalf
Theranal Aambeienzalf
35 gr
Morgen in huis

Theranal

Theranal is een effectief geneesmiddel met een snelle oplossing bij aambeien die niet bloeden. Theranal verlicht snel de jeuk, pijn en irritatie én zorgt dat de aambeien krimpen waardoor ze uiteindelijk verdwijnen. Theranal bevat als een van de weinige geneesmiddelen tegen aambeien een plaatselijke pijnstiller. Je kunt Theranal zonder recept kopen bij de apotheek of drogist. Theranal is verkrijgbaar in twee verschillende toedieningsvormen namelijk zalf en zetpillen.

Theranal aambeienzalf

Theranal aambeienzalf is geschikt voor zowel inwendige als uitwendige aambeien. De zalf kan inwendig in de anus worden gebracht met behulp van de gemakkelijk te gebruiken bijgevoegde canule. Uitwendig kan de zalf bijvoorbeeld met een watje op de plek worden aangebracht. Theranal zalf kan 's ochtends, 's avonds en na iedere stoelgang worden gebruikt. Theranal zalf bevat de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat. De lidocaïne in de zalf zorgt voor een plaatselijk pijnstillend effect.

Theranal zetpillen

De Theranal zetpil biedt een snelle en effectieve inwendige oplossing bij jeuk, pijn en irritatie door aambeien en is alleen bedoeld voor gebruik bij inwendige aambeien. Bij het begin van de behandeling met Theranal zetpillen kun je twee keer per dag een zetpil gebruiken. In lichtere gevallen volstaat één zetpil. Theranal zetpillen bevatten de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat. De lidocaïne in de zalf zorgt voor een plaatselijk pijnstillend effect.

Wat zijn aambeien?

Op aambeien rust nog steeds een pijnlijk taboe. Aambeien zijn kleine opgezwollen bloedvaatjes rond de anus en zorgen voor vervelende jeuk, pijn en irritatie op een onaangename plek. Aambeien ontstaan door opgezwollen bloedvaatjes rond de anus. Die bloedvaatjes heeft iedereen. Maar door een te hoge druk kunnen deze opzwellen waardoor aambeien ontstaan.

Je kunt last krijgen van zowel inwendige als uitwendige aambeien. Inwendig aambeien zitten aan de binnenkant van de anus. Uitwendige aambeien, die te herkennen zijn als roodblauwe doorschijnende bultjes, ontwikkelen zich onder de huid rond de anus (aan de buitenkant). De pijn bij uitwendige aambeien is in het algemeen heftiger en acuter dan bij inwendige aambeien. Dit komt met name door de bovenliggende huid, die door de zwelling van de bloedvaten geïrriteerd raakt.

Aambeien zijn vaak niet gevaarlijk maar kunnen wel voor jeuk, pijn en irritatie zorgen waardoor dagelijkse bezigheden zoals zitten, fietsen of een toiletbezoek vervelend kunnen zijn.

Theranal zetpillen en zalf zijn geneesmiddelen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Als je vragen hebt kan je arts je meer over deze producten vertellen of je kunt kijken op thuisarts.nl of zelfzorg.nl. Hier vind je betrouwbare informatie over ziekte, geneesmiddelen en gezondheid.

Theranal kopen op Plein

Last van inwendige of uitwendige aambeien? Theranal verlicht snel de jeuk, pijn en irritatie en zorgt ervoor dat de aambeien snel krimpen. Bestel Theranal aambeienzalf of zetpillen eenvoudig bij Plein. Altijd snel geleverd en discreet verzonden.