Vileda

Bespaar tijd in het huishouden met Vileda. De schoonmaakartikelen van Vileda zijn van de allerhoogste kwaliteit, ergonisch verantwoord en zorgen voor een schoon, opgeruimd en hygiënisch huis. Ontdek Vileda schoonmaakartikelen nu bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Vileda Droogrek Surprise uittrekbaar
aanbieding
Vileda Droogrek Surprise uittrekbaar
(0)
Dinsdag in huis
25% korting
44,99 (adviesprijs) 33,74
Bekijk product: Vileda Droogrek Surprise uittrekbaar
Vileda Tafeldroogrek Premium 2-in-1
aanbieding
Vileda Tafeldroogrek Premium 2-in-1
(0)
Dinsdag in huis
25% korting
44,99 (adviesprijs) 33,74
Bekijk product: Vileda Tafeldroogrek Premium 2-in-1
Vileda Stofwisrobot Virobi Slim
aanbieding
Vileda Stofwisrobot Virobi Slim
1 set
(0)
Dinsdag in huis
35% korting
49,99 (adviesprijs) 32,49
Bekijk product: Vileda Stofwisrobot Virobi Slim
Vileda Turbo Systeem
Vileda Turbo Systeem
(4)
Dinsdag in huis
20% korting
39,99 (adviesprijs) 31,99
Bekijk product: Vileda Turbo Systeem
loreal-logo

Vileda

Vileda staat voor netheid en gebruikscomfort. Vileda bestaat al sinds 1948 en biedt producten die helpen bij het dagelijkse onderhoud van je woning. Bij Vileda vind je alle duurzame schoonmaakproducten voor het huis, zoals moppen, vloerwissers, dweilen, stofdoeken en meer! Het assortiment van Vileda bestaat uit producten van topkwaliteit. Vileda innoveert snel en de producten zijn gemaakt van duurzame grondstoffen met een ergonomisch design.

Vileda vindt gezondheid en veiligheid een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de producten: er gaat heel wat aandacht naar hun ergonomie. Zo voorkomen de uitschuifbare stelen van de systemen (zoals de UltraMax-vloerwisser) rugklachten veroorzaakt door een slechte houding tijdens het schoonmaken. En met de handige pedaalsystemen kan de mop uitgewringd worden zonder voorover te hoeven buigen. Met Vileda bespaar je tijd in het huishouden en maak je het leven gemakkelijker.

Vileda schoonmaakartikelen

Innovaties bij Vileda zoals de niet-geweven doekjes in de jaren 40 of de Microfibre-technologie zijn allemaal ontwikkeld volgens de meest veeleisende kwaliteitsstandaarden. Producten zoals het Vileda zeemvel, de SuperMocio mop, de UltraMax doekjes en -vloerwisser zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in de wereld van de huishoudartikelen.

Vileda kopen op Plein.nl

Ben je op zoek naar de producten van Vileda die helpen bij het dagelijkse onderhoud van je woning? Op Plein.nl vind je altijd aantrekkelijke acties, zo ook op Vileda artikelen. Ontdek nu de actuele aanbiedingen en bestel Vileda voordelig online bij Plein. Niet meer sjouwen met producten, maar eenvoudig alles in één klik besteld en bij je thuisbezorgd. Je bestelling wordt bovendien altijd snel bij je thuis geleverd.