Vitis

Vitis ondersteunt de dagelijkse mondhygiëne op milde wijze. De producten werken anti-plaque en anti-bacterieel en het assortiment bestaat o.a. uit tandpasta, mondwater en tandenborstels. Ontdek Vitis mondverzorgingsproducten bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

aanbieding
Vitis Sensitive Mondwater
Vitis Sensitive Mondwater
500 ml
(0)
Morgen in huis
20% korting
8,90 (adviesprijs) 7,12
Bekijk product: Vitis Sensitive Mondwater
keuze van plein
Vitis Gezond Tandvlees Mondwater
Vitis Gezond Tandvlees Mondwater
500 ml
(4)
Morgen in huis
18% korting
8,17 (adviesprijs) 6,74
Bekijk product: Vitis Gezond Tandvlees Mondwater
Vitis Whitening Mondwater
Vitis Whitening Mondwater
500 ml
(4)
Morgen in huis
20% korting
9,96 (adviesprijs) 7,97
Bekijk product: Vitis Whitening Mondwater
keuze van plein
Vitis Orthodontic Mondwater
Vitis Orthodontic Mondwater
500 ml
(6)
Morgen in huis
17% korting
8,17 (adviesprijs) 6,75
Bekijk product: Vitis Orthodontic Mondwater
loreal-logo

Vitis

Vitis valt onder het bedrijf Dentaid. Dentaid is in 1998 opgericht in Barcelona. De missie van dentaid is om de mondgezondheid van de bevolking te verbeteren. De mondverzorgingsprodcten zijn dan ook gebaseerd op grondig wentenschappelijk onderzoek. Dentaid biedt producten aan die ondersteunen bij tandvleesproblemen, droge mond klachten, caries, slechte adem, tandgevoeligheid en verkleuringen van tanden en kiezen.

De Vitis producten ondersteunen de dagelijkse mondhygiëne op milde wijze. De mondverzorgingsproducten werken anti-plaque en anti-bacterieel. Het assortiment bestaat o.a. uit tandpasta, mondwater, floss en tandenborstels:

Vitis Whitening

Witte tanden zijn niet langer een droom want de Vitis Whitening herstelt het tandoppervlak en maakt deze weer natuurlijk wit. De tandpasta bevat nanodeeltjes die zich hechten aan het tandoppervlak. Dankzij Vitis Whitening tandpasta en mondwater krijg je zichtbaar wittere tanden.

Vitis Orthodontic

Draag je een beugel? Dan zijn de Vitis Orthodontic producten ideaal voor om je gebit goed te reinigen tussen de slotjes door. Het is speciaal ontwikkeld voor een optimale mondhygiëne gedurende de periode van othodontische behandeling. De actieve ingrediënten verzorgen de gehele mond en maken je tanden en kiezen sterker.

Vitis Implant Care

De Vitis Implant Care borstellijn bestaat uit vier specifieke borstels voor het optimaal reinigen van implantaten en/of stegconstructies.

Vitis voor gezond tandvlees

Vitis Gezond Tandvlees bestrijd een slechte adem en voorkomt tandvleesontstekeningen. De lijn bestaat uit mondwater, tandpasta en een handtandenborstel. Vitis Gezond Tandvlees Mondwater is bijzonder geschikt bij geïrriteerd of zelfs bloedend tandvlees. Vitis gezond tandvlees kan dagelijks gebruikt worden.

Vitis Sensitive bij gevoelige tanden

Vitis Sensitive bestaat uit een tandpasta, mondspoeling en zachte tandenborstel. Vitis sensitive is speciaal bedoeld voor mensen met gevoelige tanden. De actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de pijnprikkel niet meer doorgegeven word en dat er een beschermend laagje over de blootliggende tandhals heen gelegd word. De producten werden eerder uitgebracht onder de merknaam (Desensin).

Vitis kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment Vitis producten. Van tandenborstels en tandpasta tot mondwater. Ontdek nu jouw favoriete mondverzorgingsproducten van Vitis en bestel direct online bij Plein.nl. Altijd snel in huis!

Heb je vragen over één van de producten van Vitis of wil je advies over welk product je moet kopen? Neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200

|