Acana

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Acana honden en kattenvoeding van verse regionale ingrediënten

Acana is een merk van biologisch honden en kattenvoer, geproduceerd en verkocht door Champion Petfoods, in Canada. Acana bevat verschillende soorten vlees, verse groenten en fruit, die voor het toevoegen aan het voedsel worden gekookt in hun eigen sappen zonder toevoeging van water.

Acana bevat weinig koolhydraten en is vrij van conserveringsmiddelen en antioxidanten. Zowel voor de hond als kat bieden wij een ruim assortiment droogvoeding.

Biologically Appropriate

Champion onderscheidt zich, als specialistische bereider van voedsel voor uw huisdieren, met een unieke focus op kwaliteit, een traditie van meer dan een kwart eeuw. De ingrediënten in Acana voeding is anders. Champion koopt geen uit bulk verwerkte grondstoffen of ingrediënten zoals deze in conventionele voeders voor huisdieren gevonden worden. In plaats daarvan richten zij zich op ingrediënten die duurzaam binnen de regio zijn gefokt en/of gevangen door mensen die we kennen en vertrouwen, gekeurd 'geschikt voor menselijke consumptie ", en vervolgens iedere dag vers geleverd aan onze deur. Maar wat Champion Petfood nog het meest onderscheidt van de marketeers en multinationals, is onze ware passie, voor het maken van Biologically AppropriateTM voedsel, die de levens van honden, katten en hun menselijke metgezellen over de hele wereld verbeterd.

  • Het welzijn van jou huisdier en jou gemoedsrust is het belangrijkst.

Champion is een authentieke diervoedsel fabrikant met een internationale reputatie van vertrouwen. Zij richten zich op ingrediënten die duurzaam zijn gefokt of gevangen binnen onze regio door mensen die we kennen en vertrouwen. Champion Petfoods produceert Acana zelf in hun bekroonde fabriek in Alberta, Canada.

  • De wetten van de natuur zijn de basis van alle Acana voedingen.

Honden en katten zijn geevolueerd als jagers, door de fysieke structuur van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal kunnen ze honden en katten classificeren als carnivoren.

Biologically AppropriateTM voedsel heeft dezelfde balans en variëteit als voedsel dat honden en katten in de natuur zouden vinden bij de jacht.

Deze vijf natuur regels weerspiegelen de filosofie van Biologically AppropriateTM en zijn leidend bij de ontwikkeling van alle Acana diervoedingen.

  1. Een diversiteit van regionaal vers vlees en verse vis: Overeenkomend met de diversiteit van de natuurlijke voeding. Acana Regionals zijn samengesteld uit een onovertroffen varieteit van verse lokale vlees/vis ingrediënten waaronder scharrel kip, eend, hele scharreleieren, zoet -en zeewatervis, bizon, rund -en lamsvlees.
  2. Rijk aan vlees, vis en dierlijke eiwitten: Honden en katten zijn geëvolueerd voor een voeding, rijk aan vlees/vis (dierlijke eiwitten). Samengesteld uit een minimum van 60% gevogelte, vlees en vis. Kenmerken Acana Regionals zich door een aanzienlijk hoger percentage aan dierlijk eiwit dan conventionele droge honden -en kattenvoeders.
  3. Beperkte koolhydraten: Honden en katten hebben absoluut geen koolhydraten nodig, hun natuurlijke dieet bevat weinig of geen koolhydraten. Daarom bevatten Acana Regionals ongeveer de helft van de koolhydraten dan de bekende - 'super premium' of 'holistische' - honden -en kattenvoeders.
  4. Een diversiteit van groente en fruit: In plaats van hoog-glycemische granen (zoals rijst, tarwe en maïs) die de bloedsuikerspiegel fors beïnvloeden , bevatten Acana Regionals groenten en fruit van lokale boerderijen en uit lokale boomgaarden die beperkte koolhydraten leveren.
  5. Plantaardige toevoegingen versterken lichaam en geest: Plantaardige toevoegingen verbeteren de stofwisseling, versterken de organen, en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van gifstoffen te ontdoen. Plantaardige toevoegingen voorzien in de natuurlijke behoefte van hond en kat naar grassen en onkruiden.

Acana online kopen

Acana voeding voor je hond ofg kat koop je gemakkelijk en veilig online op huisdierplein. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over Acana? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.