Advantage

Advantage werkt preventief tegen vlooien en vlooienlarven bij je hond of kat. Het middel is eenvoudig toe te dienen d.m.v. van het spot-on pipet. Tevens te gebruiken bij kittens en puppy's met de aangeraden dosering.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Advantage 40 Anti-vlo Kat tot 4 kg
Advantage 40 Anti-vlo Kat tot 4 kg
4 pipetten 0,4 ml
(1)
Morgen in huis
28% korting
25,00 (adviesprijs) 17,95
Bekijk product: Advantage 40 Anti-vlo Kat tot 4 kg
Advantage 100 Anti-vlo Hond 4 - 10 kg
Advantage 100 Anti-vlo Hond 4 - 10 kg
4 pipetten 1,0 ml
(0)
Morgen in huis
21% korting
26,50 (adviesprijs) 20,95
Bekijk product: Advantage 100 Anti-vlo Hond 4 - 10 kg
Advantage 40 Anti-vlo Hond tot 4 kg
Advantage 40 Anti-vlo Hond tot 4 kg
4 pipetten 0,4 ml
(0)
Morgen in huis
24% korting
23,65 (adviesprijs) 17,95
Bekijk product: Advantage 40 Anti-vlo Hond tot 4 kg

Advantage: anti-vlooien middelen voor honden en katten

Dankzij Advantage, bescherm je zowel je hond als kat tegen vlooien. Het beschermt je huisdier ook nog eens tegen een nieuwe vlooienbesmetting. Je kunt Advantage gebruiken bij kittens en pups vanaf 8 weken. Hiervoor geldt wel een afgemeten dosering. Dit zorgt voor een optimale werking van het middel. Het middel is eenvoudig toe te dienen d.m.v. van het spot-on pipet. Met een druppel Advantage in de nek van je hond of kat zijn ze 3 tot 4 weken beschermd tegen nieuwe vlooien.

Advantage kat

Advantage kat werkt preventief tegen vlooien en vlooienlarven. Advantage kat is beschikbaar voor katten tot 4 kg en voor katten vanaf 4 kg.

Advantage hond

Advantage hond werkt preventief tegen: bijtende luizen, vlooien en vlooienlarven. Ook Advantage hond is beschikbaar voor honden met verschillende gewichten. Dit omdat per lichaamsgewicht een andere dosering aangehouden moet worden.

  • Advantage voor honden tot 4 kg
  • Advantage voor honden van 4 tot 10 kg
  • Advantage voor honden van 10 tot 25kg
  • Advantage voor honden vanaf 25 kg&

Tip: Vlooien kunnen worden overgebracht van het ene geïnfecteerde dier op het andere. In ernstige gevallen is behandeling van de omgeving nodig, omdat de vlooien anders steeds weer opduiken om zich op uw huisdieren te nestelen; een dergelijke vlooienplaag kan maanden aanhouden. Gebruik hiervoor: Bolfo Fleegard Omgevingsspray.

Advantage vlooienmiddel online kopen

Advantage vlooienmiddel koop je gemakkelijk en voordelig online op Plein. De Advantage vlooienmiddelen zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Advantage? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.