5% extra korting op alles, gebruik de actiecode BNWKND5 in je winkelmand!

Aloe Dent

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Aloe Dent

Maak kennis met de mondverzorging van Aloe Dent. Alle producten van Aloe Dent bevatten aloe vera. Aloe vera is een populaire en zeer geneeskrachtige plant die al eeuwenlang wordt geroemd om haar medicale werking. Aloe vera heeft een reinigende en zuiverende werking. De mondverzorging van Aloe Dent helpt, bij regelmatig gebruik, gaatjes, tandplak, tandsteen en tandvleesproblemen te voorkomen. Bovendien zorgt de aloe vera voor extra verzorging van het tandvlees.

Aloe Dent tandpasta

Maak kennis met de tandpasta met aloe vera van Aloe Dent. Aloe Dent combineert natuurlijke ingrediënten met aloe vera voor een perfect schoon en stralend gebit. Aloe Dent tandpasta bevat geen fluor en dankzij het hoofdingrediënt aloe vera wordt het tandvlees optimaal verzorgd. Door de natuurlijke pepermunt smaak heb je na het poetsen een extra fris gevoel.

Aloe Dent tandpasta is verkrijgbaar in drie varianten: Aloe Dent Sensitive (voor gevoelige tanden), whitening (voor wittere tanden) en Aloe Dent tandpasta Triple Action (de reguliere tandpasta met drievoudige werking).

Ook is er een speciale Aloe Dent tandpasta voor kinderen. Deze tandpasta heeft een lekkere smaak en biedt extra verzorging voor het kindergebit.

Aloe Dent mondwater

Aloe Dent mondwater is verrijkt met aloe vera en de perfecte aanvulling op Aloe Dent tandpasta. Het mondwater komt op plekken waar de tandenborstel niet bij kan en zorgt voor een heerlijk frisse adem en een schoon gevoel.

Aloe Dent kopen

Aloe Dent mondverzorging koop je voordelig online op Plein.nl. Wij hebben zowel Aloe Dent tandpasta als mondwater in het assortiment. De mondverzorging verrijkt met aloe vera zorgt voor een schoon gebit en een frisse adem. Ontdek Aloe Dent nu en koop jouw mondverzorging voordelig online. Altijd de beste aanbieding en snel in huis.