Alpine

Alpine oordoppen beschermen je oren en zijn ideaal voor tijdens het uitgaan, slapen, motorrijden, klussen, vliegen of zwemmen. Als beste getest en van de allerhoogste kwaliteit!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Alpine Oordopjes Partyplug
Alpine Oordopjes Partyplug
1 set
(1)
Tijdelijk uitverkocht
9% korting
14,29 (adviesprijs) 12,95
Bekijk product: Alpine Oordopjes Partyplug

Alpine

Alpine is een familiebedrijf dat als een van de weinige fabrikanten gehoorbescherming als kernactiviteit van het bedrijf heeft. Alpine heeft als doel de gehoorbescherming laagdrempelig en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarnaast zet het familiebedrijf zich al jarenlang in om wereldwijd bewustwording te creëren rondom het onderwerp gehoorbeschadiging.

Alpine oordoppen

Met Alpine oordoppen geniet je op plekken met veel decibels zonder dat je gehoor er onder te leiden heeft. Dit wordt bereikt met hoogwaardige gehoorbeschermers die bekroond zijn met de Red Dot Award.

Alpine gehoorbeschermers zijn onder meer geschikt voor muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, festivalgangers, motorrijders en mensen met slaapproblemen. 

Je kunt op maat gemaakte oordoppen krijgen maar Alpine heeft ook oordoppen en oorkappen die al kant-en-klaar zijn, de zogenoemde universele oordoppen. Er zijn niet alleen oorbeschermers tegen geluid maar ook speciale oorbeschermers die ervoor zorgen dat je minder last hebt van de drukverschillen in een vliegtuig en oordoppen die voorkomen dat je water in je oor krijgt tijdens het zwemmen. 

CE-certificering

Al gehoorbeschermers van Alpine zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit houdt in dat de oordoppen en oorkappen voldoen aan alle wettelijke eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit sluit uitstekend aan op de ambitie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Alpine.

Internationaal karakter

Alpine Gehoorbeschermers worden wereldwijd in 50 landen geleverd en zijn in meerdere landen als beste getest. Met name door het ontwikkelen van het speciale AlpineThermoShape™  materiaal en de AlpineAcousticFilters™  zijn de oordoppen qua comfort en demping van hoogstaand niveau.  

Alpine oordoppen kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je een breed assortiment met Alpine oordoppen. Van oordoppen speciaal voor kinderen tot oordoppen voor tijdens het zwemmen, in het vliegtuig of tijdens een feestje of festival. Ontdek nu jouw favoriete Alpine oordopjes en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis! Bovendien kunnen de oordoppen van Alpine meerdere keren worden gebruikt. Dat is pas fijn!