Antos * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Antos biedt een gevarieerd assortiment met kauwsnacks en snoepjes voor jouw hond. Kwaliteit en diversiteit staan voorop. De producten zijn gezond en een ware trakatie voor jouw trouwe viervoeter.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Antos Brush Mixed Hondensnack
Antos Brush Mixed Hondensnack
50 stuks
1
Maandag in huis
Antos Bullepeespuntjes
Antos Bullepeespuntjes
500 gr
Maandag in huis 40% korting

Antos

Antos is de specialist op basis van kauwsnacks voor honden. Antos is in 1989 opgericht. Sinds de oprichting zijn zij gespecialiseerd in kauwproducten voor honden. Antos richt zich op de Nederlandse en internationale markt en is uitgegroeid tot een internationaal merk dat staat voor kwaliteit en diversiteit. Antos opereert vanuit Zaltbommel. Daar worden de producten opgeslagen, verpakt en klaargemaakt voor distributie.

Antos groeit flink en blijft zich ontwikkelen en verbeteren. Het assortiment groeit doorlopend met nieuwe variaties. Van hondensacks tot botten om je hond te belonen. Je kunt dus wel stellen dat Antos haar steentje bijdraagt aan de wereld waarin iedereen kan genieten van echte kauwproducten.

Antos kopen op Plein

Op Plein vind je het brede assortiment van Antos kauwsnacks voor jouw hond. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs