Beau

Beau is de beste keuze als het gaat om gezondheidsproducten voor je huisdier. Lekker geurende en effectieve shampoos, zeepjes en nog vele verzorgingsproducten voor je kat of hond.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 9 van 9

Beau

Ben je op zoek naar de beste keuze als het gaat om gezondheidsproducten voor je huisdier dan zit je hier goed. Het gaat hier om lekker geurende en effectieve shampoos, zeepjes en nog vele verzorgingsproducten voor je kat of hond.

Shampoo

De shampoos van het merk Beau bestaan uit kattenshampoo en hondenshampoo. Zo zijn er verschillende hondenshampoo's die allemaal bestemd zijn voor andere aandoeningen. Zo kunnen bijvoorbeeld de vlooien bij je hond snel worden bestreden. De kattenshampoo zorgt voor een gezonde huid en vacht.

Kattenbakgeurverdrijver

Het merk Beau heeft verschillende soorten kattenbakgeurverdrijvers in het assortiment. Dit product is bijvoorbeeld erg handig, wanneer dat kattenbak van jou kat in de huiskamer staat. Zo wordt de onaangename geur in de woonkamer voorkomen.

Schoonmaakmiddelen

Naast de shampoo en de kattenbakgeurverdrijver heeft Beau ook een tapijtreiniger in het assortiment. Wanneer er vlekken op het tapijt onstaan kun je de tapijtreiniger gebruiken waardoor de onaangename geur zal verdwijnen.

Beau online kopen

Beau verzorgingsproducten koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Beau verzorgingsproduten zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Beau? Neem dan gerust contact met ons op. 

|