Biokat's

Resultaten 1 t/m 12 van 12

Biokat

Biokat is een bedrijf dat de gezondheid van het dier maar ook van de mens vooropstelt. Zo is Biokat bewust bezig met het milieu. In 2012 heeft Biokat zelfs een Ecocare award gewonnen. De award houdt in dat Biokat bijzondere duurzaamheidsconcepten toepast in de industrie. Daarnaast versterken en bevorderen de producten van Biokat de relatie van mens en dier. 

Biokat kattenbakvulling

De kattenbakvulling heeft een basis van natuur klei, welke uit Duitsland gewonnen wordt. Het wordt ook meteen in Duitsland verwerkt tot het eindproduct. De Biokat kattenbakvulling is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor elke kat een goede kattenbakvulling. Daarnaast zijn er ook verschillende varianten zoals de klassieke kattenbakvulling en de extra frisse vulling. Ook is er een kattenbakvulling voor alleen mannetjes. En natuurlijk gaan alle Biokat producten lekker lang mee en houdt de kattenbak nare geurtjes vast. 

Biokat Classic

De Biokat Classic kattenbakvulling staat bekend om zijn sterke klontvorming en is daardoor zuinig in gebruik. Enkel de klonten worden eruit geschept en de rest blijft schoon. Daarnaast neutraliseert het alle geurtjes en heeft het een goede geurbinding. De zakken zijn verkrijgbaar in 20 liter, 15 liter en 10 liter. Dus voor elk type kat kun je de Biokat kattenbakvulling gebruiken.

Biokat Fresh 

De Biokat Fresh kattenbakvullingen staan er om bekend dat daar geen geurtjes vanaf komen. Daarnaast is het heel zuinig want door de sterke klontvorming kun je de klonten er gemakkelijk uit scheppen. Hierdoor blijft de rest schoon en kun je de kattenbakvulling lang gebruiken. Door middel van de drie verschillende korrelgroottes ontstaan er gemakkelijk klonten. Iedere type korrel heeft zijn eigen werking. Ook deze zakken zijn verkrijgbaar in 20 liter, 15 liter en 10 liter. Dus voor elk type kat kun je de Biokat kattenbakvulling gebruiken.

Biokat aanbieding

Op zoek naar de beste Biokat aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de beste aanbiedingen en scherpste acties. Wij hebben regelmatig Biokat in de aanbieding zodat jouw favoriete huisdier voordelig kan genieten van de kattenbakvulling van Biokat. Bovendien versturen we je bestelling altijd zo snel mogelijk (mits voorradig).