Biokat's

Biokat's Kattenbakvulling staat voor 100% natuurlijke kattenhygiëne. De kattenbakvulling maskeert nare geurtjes en zorgt voor perfecte klontvorming. Door het complete assortiment is er voor iedere kat de juiste kattenbakvulling.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 16 van 16

Biokat's Micro Classic

Direct leverbaar

9,65 (adviesprijs)
11% korting
8,59
Bekijk product: Biokat's Micro Classic
Biokat's Diamond Care Fresh

Direct leverbaar

9,99 (adviesprijs)
7% korting
9,26
Bekijk product: Biokat's Diamond Care Fresh
Biokat's Deo Pearls Spring

Direct leverbaar

6,75 (adviesprijs)
11% korting
5,99
Bekijk product: Biokat's Deo Pearls Spring
Biokat's Active Pearls

Direct leverbaar

7,99 (adviesprijs)
31% korting
5,50
Bekijk product: Biokat's Active Pearls
loreal-logo

Biokat's

Biokat's is een bedrijf dat de gezondheid van het dier maar ook van de mens vooropstelt. Zo is Biokat's bewust bezig met het milieu. In 2012 heeft Biokat zelfs een Ecocare award gewonnen. De award houdt in dat Biokat's bijzondere duurzaamheidsconcepten toepast in de industrie. Daarnaast versterken en bevorderen de producten van Biokat's de relatie van mens en dier. 

Biokat's kattenbakvulling

De kattenbakvulling heeft een basis van natuur klei, welke uit Duitsland gewonnen wordt. Het wordt ook meteen in Duitsland verwerkt tot het eindproduct. De Biokat's kattenbakvulling is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor elke kat een goede kattenbakvulling. Daarnaast zijn er ook verschillende varianten zoals de klassieke kattenbakvulling en de extra frisse vulling. Ook is er een kattenbakvulling voor alleen mannetjes. En natuurlijk gaan alle Biokat producten lekker lang mee en houdt de kattenbak nare geurtjes vast. 

Biokat's Classic

De Biokat's Classic kattenbakvulling staat bekend om zijn sterke klontvorming en is daardoor zuinig in gebruik. Enkel de klonten worden eruit geschept en de rest blijft schoon. Daarnaast neutraliseert het alle geurtjes en heeft het een goede geurbinding. De zakken zijn verkrijgbaar in 20 liter, 15 liter en 10 liter. 

Biokat's Fresh 

De Biokat's Fresh kattenbakvullingen staan er om bekend dat daar geen geurtjes vanaf komen. Daarnaast is het heel zuinig want door de sterke klontvorming kun je de klonten er gemakkelijk uit scheppen. Hierdoor blijft de rest schoon en kun je de kattenbakvulling lang gebruiken. Door middel van de drie verschillende korrelgroottes ontstaan er gemakkelijk klonten. Iedere type korrel heeft zijn eigen werking. Ook deze zakken zijn verkrijgbaar in 20 liter, 15 liter en 10 liter. 

Biokat's Pearls

Met Deo Pearls kun je de kattenbak verfrissen zo vaak je maar wil. Neem een duik in de wereld van de geuren van Biokat's en laat je betoveren door een van de velen geuren. Deo Pearls neemt direct onaangename geurtjes op en voorkomt hinderlijke geurvorming. De door experts op het gebied van kattenhygiëne ontwikkelde Biokat’s AromaProtect Formula garandeert een langdurige geurbinding. Bovendien versterkt het de vorming van klonten waardoor het normale kattengrit langer gebruikt kan worden. 

Verkrijgbaar in de geuren: Walk In Forest, Cotton Blossom, Spring, Active en Babypoeder. 

Biokat's kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment van Biokat's kattenbakvulling. Voor superieure geuraborbatie, perfecte klontvorming en met unieke geuren. Ontdek nu de favoriete kattenbakvulling voor jouw kat en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

|