Bisolnasal

Last van een verstopte neus en hierdoor last met ademhalen? Bisolnasal neusspray helpt. Bisolnasal bevat eucalyptus en de werkzame stof tramazoline zodat je snel van je verstopte neus af bent. Ontdek Bisolnasal neusspray nu bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Bisolnasal Neusspray Eucalyptus
Bisolnasal Neusspray Eucalyptus
10 ml
Morgen in huis
loreal-logo

Bisolnasal

Bisolnasal neusspray zorgt ervoor dat je weer vrijer kunt ademen. De neusspray bevat de werkzame stof tramazoline hydrochloride en eucalyptus.

Bisolnasal neusspray

Bisolnasal is samen met de antivirusspray Bisoviral onderdeel van het assortiment van Bisolvon. Bisolvon heeft producten voor de hoest, neusverkoudheid en een spray dat de eerste symptomen van verkoudheid vermindert.

Sanofi is de producent van Bisolvon. Bisolvon is een internationaal merk dat in Australië, veel Europese en Zuid Amerikaanse landen te koop is. Handig als je op vakantie bent en je je vertrouwde hoestmiddel of neusspray wilt kopen.

Bisolnasal neusspray kopen op Plein.nl

Last van een verstopte neus? De eucalyptus neusspray van Bionasal helpt je om weer vrij te ademen. Bestel Bionasal neusspray eenvoudig online bij Plein. Altijd snel in huis zodat je snel van je verstopte neus af bent.

Bisolnasal neusspray is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.