BlaseCare

BlaseCare Cranberry en D-Mannose is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf 4 jaar om de weerstand te verhogen. BlaseCare kan als kuur of continue worden gebruikt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

BlaseCare Cranberry & D-Mannose
BlaseCare Cranberry & D-Mannose
100 capsules
Morgen in huis
16% korting
27,49 (adviesprijs) 23,06
Bekijk product: BlaseCare Cranberry & D-Mannose
BlaseCare Utipro Plus
BlaseCare Utipro Plus
15 capsules
Direct leverbaar
17,95
Bekijk product: BlaseCare Utipro Plus

BlaseCare

BlaseCare biedt een unieke combinatie van vitamine C, gestandaardiseerde Cranberry extract 34:1 (Cran-Max®) en natuurlijke D-Mannose. BlaseCare is een voedingssupplement met vitamine C dat de weerstand verhoogd en ondersteund. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij het afweersysteem. Daarnaast is vitamine C een antioxidant. BlaseCare is een product dat je weerstand verhoogt en is zeer geschikt voor vrouwen en meisjes, maar natuurlijk kunnen mannen dit product ook gebruiken. 

BlaseCare is één van de merken die gevoerd wordt door Vemedia. Vemedia Consumer Healthcare behoort tot de top 3 ondernemingen in Nederland op het gebied van zelfzorggeneesmiddelen, gezondheidsproducten, farmaceutische grondstoffen en ongediertebestrijdingsmiddelen. Vemedia Consumer Healthcare bestaat al sinds 1961.

Voordelen BlaseCare:

  • Vitamine C ter ondersteuning van de weerstand
  • oor mannen, vrouwen en kinderen vanaf 4 jaar
  • Zowel continu als korte kuur te gebruiken
  • Cranberry extract 34:1 (Cran-Max®)
  • Natuurlijke D-mannose

BlaseCare kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je de producten van BlaseCare. Ontdek nu de voordelen van BlaseCare en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.