Burts Bees

De producten van Burt’s Bees zijn natuurlijk en van de allerhoogste kwaliteit. De optimale verzorging voor de tere babyhuid van jouw kindje vind je terug in de producten van Burt's Bees.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Burts Bees Lipbalm Tube Beeswax
Burts Bees Lipbalm Tube Beeswax
(0)
Morgen in huis
3,99
Bekijk product: Burts Bees Lipbalm Tube Beeswax
Burts Bees Lipbalm Tube Pomgranate
Burts Bees Lipbalm Tube Pomgranate
(0)
Morgen in huis
4,23
Bekijk product: Burts Bees Lipbalm Tube Pomgranate
Burts Bees Lippenbalsem Watermeloen
Burts Bees Lippenbalsem Watermeloen
4,25 gr
(0)
Morgen in huis
3,99
Bekijk product: Burts Bees Lippenbalsem Watermeloen
Burts Bees Lippenbalsem Hennepzaad
Burts Bees Lippenbalsem Hennepzaad
4,25 gr
(0)
Direct leverbaar
3,99
Bekijk product: Burts Bees Lippenbalsem Hennepzaad

Burt's Bees

Het belangrijkste doel van een moeder is om haar baby gezond, gelukkig en veilig te houden. Burt’s Bees maakt dit voor mama’s gemakkelijker. De producten van Burt’s Bees zijn natuurlijk en van de allerhoogste kwaliteit. De producten zijn bovendien zacht voor de tere babyhuid en bieden de optimale verzorging voor jouw kindje.

Het merk Burt’s Bees is opgericht door imker Burt. Hij maakte bijenkaarsen van bijenwas. Als experiment creëerde hij een lippenbalsem van deze bijenwas en introduceerde deze op de markt. Dit was zo’n succes dat hij het assortiment verder uitbreidde met onder meer shampoo, douchegel en babyolie.

Burt’s Bees Baby

Het is algemeen bekend dat de huid van een baby gevoeliger is dan van een volwassen persoon. De huid van een baby is namelijk wel 20 tot 30% dunner. Daarnaast is de huid het grootste orgaan en absorbeert het alles wat erop komt. Het is dus van groot belang dat de huid goed verzorgt wordt.

Burts Bees heeft een enorm aanbod aan producten voor jouw baby. Zo heeft Burt's Bees een heerlijk schuimend badschuim speciaal voor je kleintje. Deze badschuim is mild voor de huid en prikt niet in de ogen. Deze badschuim is gemaakt op plantaardige basis en bevat kokosnoot- en zonnebloemolie. Door deze natuurlijke formule reinigt de huid op een milde wijze en gaat het de huid niet irriteren. Ook heeft Burt's Bees een lotion, deze lotions zorgt ervoor dat de tere babyhuid 24 uur lang gehydrateerd blijft. De lotion is gebaseerd op 99% natuurlijke ingrediënten zoals shea butter, zonnebloemolie en karnemelk.

Burt’s Bees kopen oip Plein.nl

De heerlijke babyproducten van Burt’s Bees koop je voordelig bij Plein, jouw online babywinkel. Van de fijne shampoo tot de verzorgende lotion en babyolie. Je bestelt het allemaal snel, eenvoudig en veilig op Plein.nl. Ontdek nu alle voordelen van Burt’s Bees voor jouw kleintje en bestel direct online.