Capsinol * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Capsinol zoutoplossing neusspray is op basis van peper en geeft direct verlichting bij verstopte holtes en druk in het voorhoofd. Helpt op vrijer te ademen door de neus.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Capsinol Originele Formule
Capsinol Originele Formule
20 ml
1
Morgen in huis
Capsinol Neusspr E Strong
Capsinol Neusspr E Strong
20 ml
Morgen in huis 9% korting
Capsinol Milde Formule
Capsinol Milde Formule
20 ml
Tijdelijk uitverkocht 5% korting

Capsinol

Capsinol is opgericht door het familiebedrijf Rehocare. Capsinol is een natuurlijke neusspray op basis van rode peper (capsaicine). Capsinol is 100% natuurlijk.

Onderzoek naar rode peper in neusspray

Er is al veel onderzoek gedaan naar de werking van rode peper bij chronische neusklachten, zoals verkoudheid, een verstopte neus of een loopneus. Met name voor chronische neusklachten waarbij er geen sprake is van allergie (oftewel; idiopatische rhinitis), biedt een behandeling met capsicum (rode peper) voor veel mensen een effectieve oplossing.

Hoe werkt Capsinol neusspray?

Capsinol is een geheel natuurlijke neusspray. Het bevat de stof capsaïcine die afkomstig is uit de rode peper. Deze stof zorg voor het pittige effect. Capsaïcine is met name effectief bij (chronische) neusklachten, zoals een chronische verkoudheid of loopneus. 

De eigenschappen van Capsinol:

  • Capsaïcine prikkelt de neusslijmvliezen en zorgt ervoor dat deze minder slijm aanmaken. Zo kan je weer vrij ademen door de neus.
  • Capsaïcine bouwt de weerstand van de neusslijmvliezen weer op. Hierdoor wordt de neus minder gevoelig voor stofjes van buitenaf.
  • Capsaïcine werkt ontstekingsremmend.

Werkt Capsinol gelijk? 

Bij sommige mensen wel. Bij anderen kan het iets langer duren. Vaak ervaren mensen direct verlichting bij het gebruik van Capsinol, maar het gewenste effect kan ook pas na 2 weken komen! De peper heeft dan meer tijd nodig om de weerstand van de neusslijmvliezen op te bouwen. 

Capsinol neusspray kopen op Plein

Op Plein vind je de neusspray met rode peper van Capsinol. Ideaal bij verkoudheid. Bestel nu direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs