Catsan

Catsan kattenbakvulling biedt wel drie keer meer bescherming tegen geurtjes in vergelijking met de gemiddelde kattenbakvulling. Daarnaast gaat de kattenbakvulling extra lang mee, is het sterk absorberend en vormt het geen klonten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Catsan Kattenbakvulling Hygiene Plus
Catsan Kattenbakvulling Hygiene Plus
11,5 liter
(2)
Morgen in huis
11,75
Bekijk product: Catsan Kattenbakvulling Hygiene Plus

Catsan

Catsan heeft kwaliteitsproducten ontwikkeld speciaal voor jouw favoriete huisdier. Met Catsan geef je jouw kat de schone omgeving die niet alleen zij graag wilt, maar vooral ook jij. Catsan absorbeert alle geurtjes voordat ze überhaupt ontstaan, en dat is prettig voor beiden. Naast de korrels die de geurtjes absorberen, zijn er ook zachte korrels. Deze zachte korrels zorgen ervoor dat de nieuwe eeltlaag op de potjes van je kitten beschermt wordt. 

Catsan kattenbakvulling

Catsan kattenbakvulling biedt wel drie keer meer bescherming tegen geurtjes in vergelijking met de gemiddelde kattenbakvulling. Daarnaast gaat de kattenbakvulling extra lang mee, is het sterk absorberend en vormt het geen klonten. De kattenbakvulling kan gebruikt worden bij alle fases van het kattenleven. De varianten zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende hoeveelheden. Zo is er bijvoorbeeld de Catsan Hygiëne Plus kattenbakvulling van 20 liter. Mocht je deze variant te groot vinden dan kun je altijd kiezen voor een kleinere variant van 10 of 2x4 liter.

Catsan kopen op Plein.nl

Catsan kattenbakvulling koop je gemakkelijk en voordelig online op Plein.nl. Altijd snel in huis!