Cattier-Paris

Cattier-Paris biedt hoogwaarige en natuurlijke organische cosmetica en verzorgingsproducten. Het Franse cosmeticamerk gebruikt klei in haar producten vanwege de vele voordelen en rijkdom.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Cattier-Paris Lippenbalsem
Cattier-Paris Lippenbalsem
4 gram
(0)
Morgen in huis
18% korting
5,15 (adviesprijs) 4,22
Bekijk product: Cattier-Paris Lippenbalsem

Cattier-Paris

Cattier-Paris is een in 1968 opgericht Frans cosmeticamerk met biologische verzorgingsproducten. De natuurcosmetica producten van Cattier-Paris zijn gecertificeerd door Ecocert en Cosmebio. De producten van Cattier-Paris zijn samengesteld uit pure en biologische ingrediënten met een bewezen werkzaamheid. Hierbij wordt het maximaal haalbare uit de grondstoffen gehaald waarbij zuivere klei aan de basis ligt. Deze klei absorbeert onzuiverheden en bezit vele mineralen die door de huid worden opgenomen. Begin 2013 is de gezichtsverzorgingslijn van Cattier-Paris door de Nederlandse Beautyvakpers bekroond met een Beauty Astir Award voor beste eco-verzorgingsproduct. De verpakkingen van de Cattier-Paris producten zijn recyclebaar en milieuvriendelijk.

Cattier-Paris kopen op Plein.nl

Ontdek het assortiment van Cattier-Paris bij Plein en bestel direct jouw favorieten. Altijd snel in huis en tegen de beste prijs.