Davitamon * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Davitamon helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis.
Lees meer

Resultaten 141 t/m 142 van 142

2x Davitamon Junior Gummies 3-12 jaar
2x Davitamon Junior Gummies 3-12 jaar
60 gummies
Tijdelijk uitverkocht 27% korting
2x Davitamon Davitamon Vitamine D 1 per week 100% plantaardig
2x Davitamon Davitamon Vitamine D 1 per week 100% plantaardig
24 capsules
Tijdelijk uitverkocht 25% korting

Davitamon

Davitamon is sinds 1928 dé specialist op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen. Het merk biedt voor iedere doelgroep een specifieke (multi)vitamine, samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Davitamon is hiermee de perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding en helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis met een Davitamon aanbieding.

Davitamon Vitamines

Davitamon heeft vitamines en mineralen specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeftes. De producten zijn daarnaast onderverdeeld in verschillende doelgroepen.

Davitamon Mama

Een zwangerschap is prachtig, maar zorgt wel voor extra werk voor het lichaam. Daarom kan je lichaam in deze periode wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Davitamon Mama biedt hierbij de juiste ondersteuning, met producten als Davitamon Compleet Zwanger, Davitamon Zwanger Compleet. Deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen tijdens de verschillende fases van de zwangerschap. Heb je een kinderwens? Dan is het belangrijk om alvast te beginnen met het slikken van foliumzuur Davitamon. Foliumzuur Davitamon speelt een cruciale rol in de vorming van de placenta en het celdelingsproces, en het advies is om dit te blijven slikken tot de tiende week van je zwangerschap. Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Davitamon ondersteunt je tijdens de zwangerschap met belangrijke vitaminen en mineralen waardoor de baby en jijzelf een gezonde en gevarieerde voeding hebben. Na de zwangerschap biedt Davitamon Mama Fit de juiste ondersteuning in deze spannende en vermoeiende tijd. Davitamon Mama Fit, ook bekend als Mamafit Davitamon of Mama Fit Davitamon, helpt je om aan te sterken na de bevalling en biedt ondersteuning bij deze nieuwe periode in je leven.

Davitamon Baby & Kind

Baby’s hebben veel vitamines en mineralen nodig om gezond op te groeien. Vitamines zijn namelijk belangrijk voor de weerstand en voor de groei van de botten. In de eerste maanden krijgen baby's alleen borstvoeding of flesvoeding. Hierin zit alles wat ze nodig hebben, maar het is ook belangrijk dat je kindje extra vitamine D Davitamon krijgt: dagelijks 10 microgram tot de leeftijd van vier jaar. Geef je borstvoeding of krijgt je kindje minder dan 500ml flesvoeding? Dan is het belangrijk om naast vitamine D Davitamon ook extra vitamine K (150 microgram) te geven in de eerste drie maanden na de geboorte. Davitamon Junior helpt hierbij met verschillende producten zoals Davitamon Junior 1-3, Davitamon Junior 3-12, Davitamon Junior Gummies, en Davitamon Kids. Deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen tijdens de groei van je kind. Profiteer van een aanbieding Davitamon Junior om deze producten voordelig in huis te halen.

Davitamon voor Volwassenen

Volwassenen hebben vaak een druk leven en kunnen soms extra ondersteuning gebruiken. Davitamon biedt hiervoor specifieke supplementen zoals Davitamon Weerstand. Deze producten helpen je immuunsysteem te ondersteunen en je weerstand op peil te houden, vooral tijdens drukke of stressvolle periodes. Speciaal voor vrouwen zijn er producten zoals Davitamon Compleet Vrouw, Davitamon Compleet Mama, Davitamon Mama Compleet fit. Deze supplementen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van vrouwen in verschillende levensfasen, zoals tijdens de menstruatie, zwangerschap, en menopauze. Voor de overgang is er Davitamon Overgang, een supplement dat speciaal is ontwikkeld om de typische klachten van de overgang te verlichten en de algehele gezondheid te ondersteunen. Voor ouder wordende mensen heeft Davitamon speciale supplementen zoals Davitamon 50+ Actifit die voorzien in de behoefte aan vitamines en mineralen voor iedereen die ouder is dan vijftig. Deze producten bevatten bovendien extra calcium en vitamine D voor het behoud van sterke botten en tanden.

Specifieke Supplementen

Davitamon biedt ook specifieke supplementen zoals Davitamon Magnesium, Davitamon Magnesium Nacht, en Davitamon Magnesium Citraat. Deze producten helpen bij het behouden van een goede spier- en zenuwfunctie en ondersteunen een gezonde nachtrust. Voor mensen met verhoogde cholesterol is er Davitamon Cholesterol en voor extra ijzer is er Davitamon IJzer. Daarnaast zijn er diverse vitamines beschikbaar zoals

Handige Toedieningsvormen

Davitamon biedt ook handige toedieningsvormen zoals Davitamon Kauwtabletten en Davitamon Bruistabletten. Voor een complete vitamine-inname zijn er Davitamon Multivitamine, multivitamine Davitamon, Davitamon Vitamine, en vitamine Davitamon.

Davitamon Kopen op Plein.nl

Ben je op zoek naar de perfecte aanvulling van vitamines en mineralen op je dagelijkse voeding? Het complete assortiment van Davitamon koop je eenvoudig en voordelig bij Plein. Van vitaminen voor de allerkleinsten tot 50-plussers. Profiteer van een aanbieding Davitamon, zoals Davitamon Compleet, Davitamon Compleet Zwanger, Davitamon Weerstand, en Davitamon Junior Aanbieding. Je bestelling wordt snel verzonden zodat je meestal de volgende dag al de vitaminen en mineralen in huis hebt. Heb je vragen over het gebruik van Davitamon? Neem dan contact op met onze gediplomeerde drogist via [email protected]. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs