Designed by Lotte

Designed by Lotte is een lifestyle merk voor huisdieren. Krabpalen, hondenmanden, hondendekens, speeltjes, voerbakken en meer, allemaal met een design touch die in geen enkel huis misstaat.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Designed by Lotte Textiel Speeltje Ribo Oranje - Blauw
Designed by Lotte Textiel Speeltje Ribo Oranje - Blauw
10 cm
(0)
Dinsdag in huis
16% korting
3,99 (adviesprijs) 3,36
Bekijk product: Designed by Lotte Textiel Speeltje Ribo Oranje - Blauw
Designed by Lotte Keramieke Voerbak Creme
Designed by Lotte Keramieke Voerbak Creme
13,5 cm
(0)
Dinsdag in huis
30% korting
10,69 (adviesprijs) 7,52
Bekijk product: Designed by Lotte Keramieke Voerbak Creme
Designed by Lotte Houten Krabmeubel Kamina
Designed by Lotte Houten Krabmeubel Kamina
40 x 40 x 95 cm
(1)
Dinsdag in huis
28% korting
81,95 (adviesprijs) 58,99
Bekijk product: Designed by Lotte Houten Krabmeubel Kamina
Designed by Lotte Kattenpoef Textiel Smuck Creme
Designed by Lotte Kattenpoef Textiel Smuck Creme
50 x 50 x 25 cm
(0)
Dinsdag in huis
32% korting
44,16 (adviesprijs) 30,00
Bekijk product: Designed by Lotte Kattenpoef Textiel Smuck Creme
Designed by Lotte Loungekussen Kibo Blauw - Beige
Designed by Lotte Loungekussen Kibo Blauw - Beige
100 x 70 cm
(0)
Dinsdag in huis
60% korting
39,95 (adviesprijs) 16,17
Bekijk product: Designed by Lotte Loungekussen Kibo Blauw - Beige

Designed by Lotte

Designed bij Lotte heeft als doel om producten te ontwikkelen die niet alleen passen bij je huisdier, maar ook bij jou en je lifestyle. Designed bij Lotte producten passen in elk interieur dankzij het tijdloze en unieke design. Bij het ontwikkelen van de producten staat kwaliteit en uitstraling voorop en worden trends en ontwikkelingen goed in de gaten gehouden. Van het materiaalgebruik tot aan de tekst op het product, er wordt kritisch gekeken naar ieder detail voor het product wordt goedgekeurd. Daarnaast wordt alleen de hoogste kwaliteit materialen gebruikt voor Designed by Lotte producten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief hoogwaardig product voor je hond of kat in huis haalt, met een design touch die in geen enkel huis misstaat.

Designed by Lotte producten

Je hond of kat heeft natuurlijk zijn eigen plekje in je huis nodig. Designed by Lotte heeft een breed assortiment aan kussens, kattenmanden en kattenkrabpalen en -meubels dat hierin voorziet. Voor het eten en drinken biedt Designed by Lotte stijlvolle voer- en drinkbakken en met de Designed by Lotte halsbanden en hondenriemen ben je ook buiten de deur volledig in stijl.

Designed by Lotte heeft ook gedacht aan vermaak van je huisdier. Daarvoor hebben ze mooi vormgegeven speelgoed voor zowel honden als katten ontwikkeld dat past bij het interieur.

Designed by Lotte ontwikkelt niet alleen producten voor je huisdier, maar ook voor de aankleding van je huis. Hiervoor heeft Designed by Lotte onder andere stijlvolle deurmatten, opbergmanden en tekstbordjes ontworpen. Met deze producten creëer je een warm en goed gestyled thuis voor zowel jou als je kat of hond.

Designed by Lotte kopen op Plein.nl

Met de stijlvolle producten van Designed by Lotte kunnen zowel jij als je huisdier genieten van een mooi en comfortabel thuis. Op Plein.nl vind je producten van Designed by Lotte. Bestel nu Designed by Lotte producten online en ontvang deze snel en voordelig in huis.

|