5% extra korting op alles, gebruik de actiecode BNWKND5 in je winkelmand!

Dettol

Resultaten 1 t/m 20 van 35

Dettol

Meer dan 80 jaar geleden werd het merk Dettol opgericht. Het product Dettol Antiseptic Liquid  werd voor het eerst gebruikt in ziekenhuizen in Engeland om de huid schoon te maken en te desinfecteren. Dettol was toen al een vertrouwd merk voor artsen en werd veelvuldig gebruikt voorafgaand aan een operatie en tijdens en na bevallingen.   

In de loop der jaren heeft Dettol zich verder ontwikkeld tot de specialist op het gebied van hygiëne. De missie van Dettol is om de gezondheid van gezinnen wereldwijd te beschermen door een betere hygiëne te bieden. 

Dettol producten

Dettol biedt diverse producten die jou en je gezin optimale hygiëne bieden. Dettol heeft meerdere reinigingsproducten ontwikkeld die helpen om in huis de verspreiding van bacteriën te beperken. Door regelmatig schoon te maken met Dettol creëer je een schoon en gezond en dus een leefbaarder huis. Dit is wel zo prettig voor jezelf en je gezin. Dettol is bovendien veilig voor de huid en jonge kinderen en hierdoor multi inzetbaar. 

Het assortiment van Dettol bestaat onder meer uit:

Toevoeging bij de Was:

Wist je dat wanneeer je je was op lage temperatuur wast, deze niet perfect hygiënisch kan zijn? Dettol Toevoeging bij de was reinigt de kleren grondig, zelfs bij 30°C, om u te verzekeren van een hygiënische was, ongeacht de temperatuur van de cyclus. Zorgt voor een perfect hygiënische was en is zacht voor de gevoelige huid. Zonder geur en kleur stoffen. 

Handzeep:

Eindelijk, de verzorging en bescherming tegen bacteriën die uw familie verdient en die helpt om uw handen gezond te houden. De formule is niet enkel zacht voor de huid maar beschermt ook tegen bacteriën. Dettol Handzeep - Zacht voor de huid, hard tegen vuil en bacteriën.

Hygiënische 2 in 1 Doekjes

Dettol Hygiënische Doekjes helpt je gezin hygiënisch schoon te houden. De antibacteriële werking helpen de verspreiding van bacteriën tegen te gaan. Snel en gemakkelijk in gebruik, dus ideaal voor thuis en onderweg. De doekjes zijn zacht en verzorgend voor de huid. Klinisch getest.

Power & Fresh Allesreiniger

Dettol Allesreiniger zorgt voor een perfecte hygiëne in het hele huis. De driedubbele werking verwijdert gemakkelijk vet, voedselresten en vuil. Dettol Allesreiniger is geschikt voor alle harde en afneembare oppervlakken. Het laat een zichtbare glans achter en verfrist elke ruimte. 

Badkamerreiniger Spray

Dettol Badkamerreiniger Spray is een krachtige reinigingsspray voor de badkamer. De spray verwijdert moeiteloos hardnekkige kalkaanslag, badkamervuil en zeepresten. Bovendien laat hij een schitterende glans achter. De spray is onder andere geschikt om te gebruiken op wastafels, kranen, toilet, douche en tegels.

Power & Fresh multi-reinigingsdoekjes:

Dettol Power & Fresh Multi-reiniging Doekjes reinigt elk oppervlak in een handomdraai. Het verwijdert keukenvet, zeepresten en badkamervuil voor een hygiënische reiniging. De krachtige doekjes bevatten geen bleek en laten een frisse achter. Nu verkrijgbaar in een maxipack van 126 doekjes.

Wasmachine reiniger:

Is uw was perfect hygienisch? Was na was blijven er meer en meer residuen achter in uw machine die zorgen voor slechte geuren en vuilrestanten op uw was. Gebruik Dettol Hygiënische Wasmachine Reiniger minstens twee keer per jaar, zo verwijdert u gegarandeerd residuen en verkrijgt u een frisse en perfect hygienische machine voor een feilloze was.

Kortom: alles voor de perfecte hygiëne van jou, je gezin en het huishouden biedt Dettol en koop je eenvoudig en snel bij Plein. 

Dettol aanbieding

Op zoek naar de beste Dettol aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de beste drogisterij aanbiedingen en scherpste acties. Bij Plein is Dettol regelmatig in de aanbieding zodat je jouw favoriete Dettol producten altijd voordelig online kunt bestellen. 

Dettol kopen

Dettol koop je eenvoudig, snel en veilig online bij Plein. Wij verkopen het complete Dettol assortiment – van handzeep en douchegel tot badkamer- en allesreinigers. Ontdek nu alle Dettol producten en bestel direct online. Fijn geregeld: bestel op werkdagen en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis.