Dr. Bald

Dr. Bald is speciaal voor de kale man. Neem afscheid van een glanzende huid, irritaties, overmatige huidschilfers en een trekkerig gevoel. Dr. Bald produceert verzorgingsproducten die de kale hoofdhuid optimaal verzorgen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Dr. Bald Daily Use Lotion
Dr. Bald Daily Use Lotion
200 ml
(1)
Tijdelijk uitverkocht
19,95
Bekijk product: Dr. Bald Daily Use Lotion

Dr. Bald

Dr. Bald heeft dé producten voor het verzorgen van de kale hoofdhuid. Speciaal voor de kale man heeft Dr. Bald producten gemaakt zoals lotion en shampoo voor de optimale hoofdhuid verzorging. Door gebruik van Dr. Bald neem je afscheid van een glanzende huid, irritaties, overmatige huidschilfers en een trekkerig gevoel. 

Dr. Bald heeft in 2018 de Best New Innovation Award gewonnen voor haar geweldige innovatieve producten voor de kale hoofdhuid. 

Dr. Bald producten

De producten van Dr. Bald doorbreken een jaren oude taboe en produceren verzorgingsproducten voor een volledig verzorgde kale hoofdhuid. De natuurlijke extracten van Dr. Bald producten hydrateren, kalmeren, beschermen en verzorgen de hoofdhuid.

  • Dr. Bald Daily-Use Lotion: heerlijke lotion die de hoofdhuid verzorgt en hydrateert. 
  • Dr. Bald Shower Shampoo verzorgt en geeft de hoofdhuid een frisse aroma van pepermuntolie. 

Dr. Bald kopen op Plein

Dat je een kale hoofdhuid hebt, betekent niet dat je hem niet hoeft te verzorgen. Verzorg, hydrateer, kalmeer en bescherm jouw kale hoofdhuid met de producten van Dr. Bald. Het volledige assortiment van Dr. Bald vind je natuurlijk op Plein. Altijd snel in huis!