DryNites

De luier broekjes van DryNites helpen om bedplassen onder controle te krijgen. De DryNites zijn beschikbaar voor leeftijden van 3 tot 15 jaar en voor zowel jongens als meisjes. Met DryNites wordt bedplassen verleden tijd.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

DryNites Bed Matrasbeschermers
gratis toilettas bij 2 stuks
DryNites Bed Matrasbeschermers
7 stuks
(2)
Morgen in huis
6,99
Bekijk product: DryNites Bed Matrasbeschermers
4x DryNites Bed Matrasbeschermers
gratis toilettas bij 2 stuks
Multipack
4x
4x DryNites Bed Matrasbeschermers
7 stuks
(2)
Morgen in huis
8% korting
28,76 (adviesprijs) 26,52
Bekijk product: 4x DryNites Bed Matrasbeschermers
3x DryNites Absorberende Luierbroekjes Girl 3-5 jaar
gratis toilettas bij 2 stuks
Multipack
3x
3x DryNites Absorberende Luierbroekjes Girl 3-5 jaar
10 stuks
(0)
Morgen in huis
13% korting
21,87 (adviesprijs) 18,99
Bekijk product: 3x DryNites Absorberende Luierbroekjes Girl 3-5 jaar
DryNites Absorberende Luierbroekjes Girl 3-5 jaar
gratis toilettas bij 2 stuks
DryNites Absorberende Luierbroekjes Girl 3-5 jaar
10 stuks
(0)
Morgen in huis
11% korting
7,29 (adviesprijs) 6,52
Bekijk product: DryNites Absorberende Luierbroekjes Girl 3-5 jaar
drynites-logo

DryNites

DryNites absorberende luierbroekjes helpen bij bedplassen. Bedplassen is voor een peuter, kleuter, kind of tiener geen pretje. Jij als ouder kunt dit samen met je kind oplossen. Daarom zijn er nu DryNites absorberende luierbroekjes om urineverlies in de kiem te smoren voor meisjes en jongens van verschillende leeftijden. Zo worden de nachten met DryNites ook daadwerkelijk 'dry nights'. Ter aanvulling zijn er ook DryNites matrasbeschermers. 

Onopvallende luierbroekjes

DryNites is de meest onopvallende oplossing voor kinderen die bedplassen. Zo kunnen de luiers gewoon onder de nachtkleding/pyama worden gedragen, zonder dat het opvalt. De luierbroekjes van DryNites voelen aan alsof het gewoon ondergoed is. De meeste kinderen dragen de DryNites ook gewoon zonder ondergoed, maar als jouw kind het fijner vindt kan het ondergoed er ook overheen worden gedragen.

Er zijn 2 soorten luierbroekjes van DryNites: als boxershort en als een asborberende luierbroekje voor zowel meisjes als jongens. Allebei de versies bieden dezelfde bescherming en je kan je kind zelf laten weten wat hij/zij het prettigste vindt om te dragen.

De DryNites luierbroekjes hebben een waterafstotende buitenkant en zijn zacht van materiaal. De buitenkant is voorzien van leuke motieven voor meisjes en jongens. De binnenkant van de luier bevat een absorberende laag die vocht bij de huid van je kind vandaan trekt. Natuurlijk zitten er ook anti-lekranden op.

Bedplassen

Wist je dat ongeveer 70% van de kinderen niet meer in bed plast als ze zeven jaar zijn. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een kind problemen heeft met bedplassen. Voorbeelden zijn de moeilijke wekbaarheid of een te kleine blaascapaciteit. Maar het kan ook te maken hebben met emotionele factoren zoals spanningen of gezinsproblemen. Jongens hebben meer last van bedplassen dan meisjes. In 60% van de gevallen zijn het jongens.

Waarom gebeurt het?

Je kind plast natuurlijk niet expres in bed. Bedplassen doet je kind niet omdat hij/zij lui of ondeugend is of problemen heeft met zijn/haar gevoelens. Waarom gebeurt het dan toch? Bedplassen kan één van de volgende oorzaken hebben:

  • Erfelijke factoren
  • Snelheid van de blaasontwikkeling
  • Een kleine blaas
  • Onvoldoende hormonen
  • Diepe slaap

Het bedplassen kan door één van deze factoren komen. Je kind kan hier uiteraard niks aan doen, maar met wat steun en geduld zijn 'droge nachten' uiteindelijk altijd haalbaar.

DryNites kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van DryNites. Van de luierbroekjes voor jongens en meisjes tot de matrasbeschermers. Ontdek het complete assortiment en bestel DryNites eenvoudig online bij Plein. Altijd snel in huis!