Ecopets

Ecopets biedt dier- en milieuvriendelijke producten voor de verzorging en het schoonmaken van en alles rondom jouw huisdier. De producten van Ecopets voor jouw huisdier koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Ecopets Urine Buster Lavendel
Ecopets Urine Buster Lavendel
750 ml
Morgen in huis

Ecopets

Ecopets biedt dier- en milieuvriendelijke producten voor de verzorging en het schoonmaken van en alles rondom jouw huisdier. De veilige en biologische verantwoorde reinigingsmiddelen van Ecopets reinigen krachtig en bevatten een minimum aan (of geen) chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor jouw huisdier en het milieu.

Ecopets Producten

Ecopets biedt de meest krachtige producten voor het veilig reinigen en bestrijden van nare geurtjes zoals urine, braaksel en uitwerpselen. Daarnaast heeft Ecopets een breed scala aan producten voor onder meer het reinigen van dierverblijven. De bestverkochte producten van Ecopets zijn:

  • De Urinebuster van Ecopets verwijdert onaangename urinegeur en urinevlekken met behulp van vriendelijke bacteriën.
  • De Krachtige Kooireiniger is een reinigingsmiddel dat kan worden ingezet voor het effectief schoonmaken van kooien en dierenverblijven. Het reinigingsmiddel heeft een aangename eucalyptus geur.
  • Jouw dier wassen kan met de Ecopets Dierenshampoo. De professionele shampoo bevat geen geur-, en kleurstoffen.
  • De Ecopets Paw Wax beschermt hondenpootjes tegen pekel en sneeuw in de winter
    en heet asfalt in de zomer.    en uitwerpselen.

Ecopets producten online kopen

De schoonmaak- en verzorgingsproducten van Ecopets voor jouw huisdier koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Ecopets? Neem dan gerust contact met ons op. Onze huisdierspecialist helpt je graag verder met een advies op maat.