Edgard & Cooper

Edgard & Cooper is het enige honden- en kattenvoer gemaakt van 100% vers vlees en zonder vleesmeel of andere toevoegingen. Hierdoor is Edgard & Cooper natuurlijk en lekker voer voor jouw hond en kat.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 81

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper staat voor eerlijk, vers en 100% natuurlijk honden- en kattenvoer.  Het is het enige voer gemaakt van 100% vers vlees en zonder vleesmeel of andere vreemde toevoegingen zoals kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. 

Vers vlees of verse vis is het aller belangrijkste ingrediënt van het hondenvoer. Dit zit namelijk boordevol proteïnes of eiwitten en die zijn erg belangrijk voor een gezond hondenleven. Deze ingrediënten worden aangevuld met andere overheerlijke en natuurlijke ingrediënten zoals groente en fruit. Hierdoor is Edgard & Cooper natuurlijk en lekker voer voor viervoeters die groot en klein zijn, dik en dun, jong en oud, lang- en kortharig. Dankzij de natuurlijke ingrediënten is Edgard & Cooper zeer gezond en erg geschikt voor honden met een voedselallergie of intolerantie. 

  • 100% Natuurlijk
  • Hoog vlees/vis gehalte (minimaal 40%)
  • Vrij van vleesmeel, hoog bewerkt dierlijk afval en karkassen
  • Vrij van artificiële kleur-, geur-, smaakstoffen
  • Vrij van mais, tarwe en soja – dus ook geschikt voor honden met een voedselallergie

Edgard & Cooper werd opgericht door Koen en Louis, de eigenaren van hun honden Edgard en Cooper. Ze waren beide op zoek naar gezonde voeding voor hun huisdier, maar konden dit nergens vinden. In al het hondenvoer zat vleesmeel, kunstmatige smaakstoffen en genetisch gemanipuleerde onzin. De oplossing? Zelf aan de slag. Samen met de Universiteit ontwikkelde Louis en Koen diverse lekkere, gezonde recepten speciaal voor honden. Edgard & Cooper hondenvoer wordt steeds populairder en is zich volop wereldwijd aan het uitbreiden. The story continuous!

Edgard & Cooper hondenvoer

Edgard & Cooper gebruikt alleen pure ingrediënten in het hondenvoer. Recht uit de natuur en daarom extra gezond voor je favoriete huisdier. Het hondenvoer van Edgard & Cooper is 100% vleesmeelvrij. Dit betekent dat het voer geen vleesmeel bevat. Nu niet, nooit niet. Simpelweg omdat vleesmeel troep is en gemaakt wordt van slachtafval dat intensief wordt bewerkt. Hierdoor verdwijnen alle oliën, vetten en water en blijft uitsluitend een poedertje over. Bovendien bevat dit vleesmeel synthetische antioxidanten, en dat wil je niet voor je hond. Daarom biedt Edgard & Cooper als enige hondenvoermerk 100% vleesmeelvrije producten aan.

Edgard & Cooper hondenvoer komt in drie varianten:

Hondenbrokken, verkrijgbaar in 700gram, 2,5kg en 7kg. De Edgard & Cooper hondenbrokken zijn gemaakt van 100% vers vlees en bevatten voedzame en pure ingrediënten. Bovendien zijn de hondenbrokken verkrijgbaar in vier heerlijke smaken waardoor je volop kunt variëren.

Vers vlees in blikken van 400gram. Edgard & Cooper natvoer bevat 100% pure ingrediënten. Supervoedzaam en gezond en helemaal vrij van karkassen, samengesteld vlees, kunstmatige kleurstoffen, aroma’s, bewaarmiddelen en suikers. Het natvoer is verkrijgbaar in zes verschillende smaken voor de nodige afwisseling.

Vers vlees in kuipjes van 150gram. Voor de kleine buikjes zijn er de verse vlees in kuipjes van Edgard & Cooper. Ook deze variant bevat uitsluitend 100% pure ingrediënten en zijn supervoedzaam. De kuipjes zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaken.

Edgard & Cooper Kattenvoer

Edgard & Cooper gebruikt alleen pure ingrediënten in het kattenvoer. Recht uit de natuur en graanvrij en daarom extra gezond voor je favoriete huisdier. Zelfs de meest kieskeurige katten kunnen er nauwelijks aan weerstaan. Omdat katten carnivoren zijn bevatten onze gerechten minstens 60% eiwitrijk vlees. Wist je trouwens dat er altijd minstens 60% vlees of vis in onze recepten zit?

Edgard & Cooper Kattenvoer komt in twee varianten:

Kattenbrokken zijn verkrijgbaar in 300 gram en 1,75kg. De Edgard & Cooper kattenbrokken zijn gemaakt van 100% vers vlees en bevatten voedzame en pure ingrediënten. Zonder vlees- of vismeel, en zonder bewerkte of gedroogde ingrediënten. Om al die natuurlijke goodies optimaal te bewaren, bakken we onze brokjes traag op een lage temperatuur. Bovendien zijn de kattenbrokken verkrijgbaar in vier heerlijke smaken waardoor je volop kunt variëren.

Kuipjes zijn verkrijgbaar in 85 gram. Voor de kleine buikjes zijn er de verse vlees en vis in kuipjes van Edgard & Cooper. Ze zijn met maar liefst minstens 65% met vlees of vis gevuld. De kuipjes zijn verkrijgbaar in tien verschillende smaken.

Edgard & Cooper kopen op Plein.nl

Edgard & Cooper hondenvoer bestel je voordelig, snel en veilig bij Plein. Wij hebben het complete assortiment van Edgard & Cooper. Laat jouw favoriete huisdier voordelig genieten van het droogvoer en natvoer van Edgard & Cooper. Kies de favoriete smaak van jouw hond en besteld direct online. Altijd snel in huis zodat je huisdier snel kan genieten van het overheerlijke voer van Edgard & Cooper.

|