Ekulf

Ekulf is een merk met een breed assortiment aan kwalitatieve en betaalbare ragers. Ook heeft Ekulf pastilles ontwikkeld die ondersteunen bij klachten en symptomen van een droge mond. Ontdek het complete Ekulf assortiment bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Ekulf Ragers pH Professional Gemengd
Ekulf Ragers pH Professional Gemengd
9 stuks
Morgen in huis
Ekulf Ragers pH Supreme 0,5 mm Rood
Ekulf Ragers pH Supreme 0,5 mm Rood
6 stuks
Morgen in huis 18% korting
Ekulf logo

Ekulf

Ekulf is een Zweeds bedrijf dat in 1969 door vier tandartsen is opgericht. De vier tandartsen hadden als missie de mondgezondheid van hun patiënten te verbeteren. Daarnaast heeft Ekulf als doelstelling om de markt te voorzien van mondverzorgingsproducten van een hoge kwaliteit voor de beste prijs.

Milieu staat bij Ekulf hoog in het vaandel. De blister verpakkingen zijn gemaakt van PET plastic. Ook zijn de blisterverpakking en de achterkaart los van elkaar, zodat deze gemakkelijk bij het huisvuil gescheiden kunnen worden. Wat uiteraard wenselijk is voor een bewuster milieu. Door de productie in de EU te houden, zorgt Ekulf ervoor dat de verantwoordelijkheid voor het milieu gewaarborgd blijft.

Ekulf pH Professional ragers

De ragers bevatten een specifieke kleur en maatvoering zodat deze gemakkelijk te herkennen zijn. De ragers hebben een hoge kwaliteit en bevatten 400-1000 delicate borstelharen. Daarnaast is de draad van roestvrijstaal omhult met een plastic coating, die de tanden en kiezen beschermen tijdens het reinigen. Bij elke verpakking wordt een beschermkap geleverd die tevens dient als verlengstuk.

Ekulf pH Supreme ragers

Alle ragers van de Ekulf pH Supreme lijn zijn cilindrisch gevormd en bevatten hoge kwaliteit borstelharen en reinigingsvermogen. De handvatten van de Supreme lijn zijn groter en hebben daardoor een betere grip dan de pH Professional lijn. De ragers zijn bij het begin van de draad flexibel waardoor de rager ook in een hoek gepositioneerd kan worden. De meegeleverde beschermkap kan op de achterzijde van de rager aangebracht worden, waardoor het handvat extra lang wordt.

Ekulf Fuktisar Droge Mond Pastilles

Een toenemend aantal mensen ontwikkelt een droge mond. Speeksel dient als beschemer van het gebit en is dus uiterst belangrijk. Wanneer er een te kort is aan speeksel ontstaat er een droge mond. Door een droge mond kunnen er diverse klachten optreden. Het maakt het moeilijker om te slikken, te praten, te eten en te slapen. Met een droge mond neemt het risico op irritaties, plaque, schimmelinfecties en tandbederf toe. Elkulf heeft speciale (suikervrije) pastilles ontwikkelt die ondersteunen bij een droge mond. De pastilles stimuleren het speeksel. De actieve ingrediënten behouden het vocht in de mond en geven een frisse en aangename sensatie. De pastilles zijn in zes verschillende smaken te verkrijgen.

Ekulf kopen op Plein.nl

Ekulf online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden een breed assortiment Ekulf producten aan.

Heb je vragen over de producten van Ekulf of wil je advies over welk product je moet kopen? Neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200.