Elmex

Elmex biedt mondverzorgingsproducten zoals tandpasta en mondspoelmiddel. Ook voor tanderosie, de gevoelige tanden en om cariës te bestrijden bevatten de producten o.a. fluoride.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Elmex Peuter (0-5 Jaar) Tandpasta
Elmex Peuter (0-5 Jaar) Tandpasta
75 ml
(16)
Morgen in huis
3,29
Bekijk product: Elmex Peuter (0-5 Jaar) Tandpasta
elmex-logo

Elmex

Elmex is de betrouwbare en toegangelijke expert op het gebied van specifieke tandproblemen. Met een klinisch bewezen complete range aan producten biedt Elmex bescherming tegen gaatjes, gevoelige tanden en glazuur verlies, het beste voor elke levensfase.

Elmex maakt deskundige mondverzorging beschikbaar voor iedereen, zo kunnen mensen die bewust met hun gezondheid bezig zijn, kiezen voor de beste mondverzoring die er is. De experts van Elmex helpen je in deze keuze met innovatieve en technologische oplossingen. Zo biedt Elmex een assortiment professionele producten die ontwikkeld zijn voor specifieke indicaties. Stuk voor stuk wetenschappelijk bewezen. Het assortiment bestaat onder meer uit Elmex tandpasta, mondwater en tandenborstels. Met een speciale Elmex Sensitive Professional* lijn voor directe** en langdurige hulp bij gevoelige tanden.

Elmex Sensitive Professional* Repair & Prevent tandpasta

Waar komt tandgevoeligheid vandaan?

  • Terugtrekkend tandvlees kan de kanaaltjes, die naar de tandzenuwen leiden, blootleggen en daardoor kans op gevoeligheid verhogen.
  • wanneer je tanden in contact komen met warme, koude of zoete prikkels, worden deze direct naar de zenuwen geleid, wat pijn veroorzaakt.

elmex

Hoe werkt Elmex Sensitive Professional* Repair & Prevent tandpasta?

  • De unieke Pro-Argin formule herstelt en beschermt blootliggende kanaaltjes die naar gevoelige tandzenuwen leiden voor directe** pijnverlichting. Bij regelmatig gebruik wordt een duurzame beschermlaag opgebouwd die de tand afsluit voor gevoeligheid.
  • De combinatie met het ingrediënt Zink, helpt het tandvlees versterken en helpt terugtrekkend tandvlees voorkomen. Terugtrekkend tandvlees is de belangrijkste oorzaak van gevoeligheid.

* Elmex Sensitive Professional is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
** Wanneer direct, gedurende 1 minuut, aangebracht met de vingertop.

Elmex kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Elmex. Ontdek nu jouw favoriete tandpasta en mondspoeling en bestel direct online. Altijd snel in huis.

|