F.A.S.T.

Stimuleer jouw haargroei met F.A.S.T. De producten van F.A.S.T. versnellen de haargroei tot wel 100%. De werking van F.A.S.T. is klinisch bewezen en gemakkelijk thuis te gebruiken.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

F.A.S.T. Shampoo & Conditioner Sulfaatvrij Haargroeiversneller
F.A.S.T. Shampoo & Conditioner Sulfaatvrij Haargroeiversneller
2x300 ml
36
Morgen in huis
F.A.S.T. Hairsupport Supplementen
F.A.S.T. Hairsupport Supplementen
90 tabletten
Morgen in huis 22% korting

F.A.S.T.

F.A.S.T. is onderdeel van Nisim en is in het leven geroepen om de haargroei te versnellen. De producten van F.A.S.T. zijn zo ontworpen om de haargroei op een natuurlijke manier te stimuleren en te versnellen. De gepatenteerde mix van natuurlijke kruiden en essentiële aminozuren vormen de basis van de F.A.S.T. producten.

Voordelen van F.A.S.T.

Met gebruik van F.A.S.T. stimuleer je de haargroei waardoor het tot wel 2x zo snel groeit dan dat je normaal gesproken gewend bent. Dit geldt overigens voor alle haartypen die gebruik maken van F.A.S.T. Natuurlijk is het snelle resultaat van F.A.S.T. voor vrouwen maar ook voor mannen te realiseren. De klinisch bewezen formule van F.A.S.T. is gemakkelijk thuis te gebruiken.

De producten van F.A.S.T. zijn zo ontworpen om de haargroei zo snel mogelijk op een natuurlijke wijze te versnellen. Dit kan tot wel 100% sneller gebeuren. F.A.S.T. is ook goed te gebruiken als ondersteuning van haargroei na een maagverkleining of einde chemokuur.

Let op!

Enkele producten van F.A.S.T. vallen onder de categorie voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

F.A.S.T. kopen op Plein

Voor een snellere haargroei heeft F.A.S.T. de oplossing voor jou! F.A.S.T. stimuleert de haargroei tot wel 100% en is gemakkelijk thuis te gebruiken. Krijg een vollere coupe met F.A.S.T. De producten van F.A.S.T. koop je natuurlijk op Plein. Altijd snel in huis!