Fagron

Fargon heeft een divers assortiment voor verzorgings- en reinigingsproducten. Ieder product van Fargon staat voor kwaliteit met de juiste prijs. Bekijk het assortiment van Faron en lees de gebruiksaanwijzing voor het juiste gebruik.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Fagron Vaselinelanettecrème FNA
Fagron Vaselinelanettecrème FNA
100 gr
(1)
Morgen in huis
8,49
Bekijk product: Fagron Vaselinelanettecrème FNA

Fargon

Fargon heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van verzorgings- en reinigingsproducten. Denk hierbij aan diverse soorten crème maar ook aan mondspoeling of alcohol te gebruiken voor onder andere het schoonmaken. Met de producten van Fargon sta je altijd garant voor goede kwaliteit en de juiste bijhorende prijs. 

Fargon producten

De producten van Fargon zijn erg divers maar dat neemt niet weg van de tijd en kwaliteit die in deze producten is gestopt. 

  • Fargon Minoxidil Lotion 2%: Voor behandeling van het kaal wordingsproces
  • Fargon Koelzalf Zonder Rozenolie: Geurloze vetcrème, hydrateert, beschermd en verkoeld droge huid
  • Fargon Koelzalf FNA: Hydraterende, beschermende en verkoelende crème voor droge huid
  • Fargon Koelzalf met 20% Vaseline: Beschermende vetcrème voor hydratatie, verzorging en verkoeling van een zeer droge huid
  • Fargon Mondspoeling Waterstofperoxide 3%: ontsmet en optimaliseert de mondconditie
  • Fargon Lanettecrème FNA: Universele basiscrème ter voorkoming van uitdroging van de normale huid
  • Fargon Alcohol Ketonatus 70%: voor het reinigen van instrumenten en oppervlakten

Let op!

Fargon Minoxidil Lotion 2% is een geneesmiddel. Er geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing bij dit product. De gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Fargon kopen op Plein

Fargon koop je natuurlijk op Plein. Bekijk het diverse assortiment van Fargon op Plein. De producten van Fargon staan voor kwaliteit met de juiste prijs. Fargon vind je op Plein. Altijd snel in huis!