Filorga

Het Franse merk Filorga is expert op het gebied van anti-aging verzorgingsproducten. De cosmeticaproducten bevatten een uniek gepatenteerd anti-verouderingscomplex voor een zichtbaar jongere en stralende huid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Filorga Serum Hydra-Hyal
Filorga Serum Hydra-Hyal
30 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
36% korting
57,00 (adviesprijs) 36,27
Bekijk product: Filorga Serum Hydra-Hyal

Filorga

Filorga is het eerste Franse laboratorium voor esthetische geneeskunde opgericht in 1978, maker van Medi-Cosmetics.

Filorga is specialist in innovatieve cosmetische zorg met zichtbare anti-verouderingseffectiviteit vanaf 7 dagen. Het merk integreert in het hart van zijn formules een uniek gepatenteerd anti-verouderingscomplex, geïnspireerd door injectables voor celrevitalisatie die worden gebruikt door de grootste esthetische artsen. 

Filorga producten...

  • zijn samengesteld uit actieve ingrediënten van de nieuwste generatie verkregen door groene chemie of biotechnologie, in de optimale concentratie voor de huid.
  • bevatten een steeds groter aandeel ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De Filorga Age Purify-vloeistof bevat bijvoorbeeld 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
  • worden onderzocht onder toezicht van een deskundige wetenschappelijke commissie bestaande uit esthetische artsen, dermatologen, apothekers, celbiologen en chemici.
  • zijn gemaakt door deskundige meester-vormers die bekend staan ​​om hun "Franse" knowhow van unieke en zintuiglijke texturen.
  • zijn allemaal geformuleerd en vervaardigd in Frankrijk.

Filorga kopen op Plein

Op Plein vind je de anti-aging verzorgingsproducten van het Franse merk Filorga. Van de allerhoogste kwaliteit en ontwikkeld voor het effectief vertragen van de huidveroudering en het corrigeren van ontstane imperfecties. Ontdek nu het complete Filorga assortiment bij Plein en bestel jouw favorieten veilig, vertrouwd en voordelig. Altijd snel in huis!