Finimal

Finimal pijnstillers helpen bij hoofdpijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn. Finimal verlicht de pijn snel en langdurig.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Finimal

Finimal is een pijnstiller die geproduceerd wordt door Bayer. Finimal heeft als werkzame bestanddelen paracetamol en coffeïne. Coffeïne heeft een versterkende werking op paracetamol. Finimal betekent einde aan de pijn en kan ingezet worden bij hoofdpijn, spierpijn, menstruatiepijn, kiespijn, zenuwpijn, spit en aan pijn bij griep en verkoudheid en na vaccinatie. Daarnaast werkt Finimal koortsverlagend bij vaccinaties, griep en verkoudheid. Finimal is te koop als tablet en als bruistablet. De bruistablet is verkrijgbaar onder de naam Finimal Zest.

Finimal pijnstillers

Finimal is een pijnstiller die al decennia verkrijgbaar is in Nederland. Sinds jaar en dag zit Finimal in het bekende blauw witte doosje. Finimal is een pijnstiller die geen maag- en darmproblemen veroorzaakt. Finimal is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Finimal bevat geen gluten, lactose of suikers.

Finimal bruistablet

Tegenwoordig zijn er steeds meer toedieningsvormen bij de pijnstillers. Finimal heeft daarom Finimal Zest toegevoegd aan het assortiment. Finimal Zest is een snelwerkende bruistabletformule van Finimal. De samenstelling per bruistablet is 500 mg paracetamol, 50 mg coffeïne en 100 mg vitamine C. Vitamine C is toegevoegd om de weerstand te verhogen. Finimal Zest is te gebruiken bij veel soorten pijn en koorts. Door de toegevoegde vitamine C is Finimal Zest uitermate geschikt bij griep en verkoudheid. Finimal Zest heeft een aangename citrussmaak en je kunt het warm of koud drinken. Finimal Zest is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Finimal pijnstillers kopen op Plein.nl

Finimal is vriendelijk voor je maag en darmen en behoort tot de pijnstillers die je met een gering risico kunt innemen. Het is niet altijd nodig om een pijnstiller te nemen die naast pijnstillend en koortsverlagend ook ontstekingsremmend werken. Deze pijnstillers hebben namelijk meer bijwerkingen en risico’s en kunnen maag en darmklachten geven. Het is daarom verstandig om verschillende pijnstillers voor verschillende pijnklachten in huis te hebben. Op Plein.nl bestel je gemakkelijk Finimal pijnstillers zodat je ze altijd in huis hebt als ze nodig zijn.

Finimal en Finimal Zest zijn geneesmiddelen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Als je vragen hebt of twijfelt of deze producten geschikt voor je zijn kan je arts je meer over deze producten vertellen of je kunt kijken op thuisarts.nl of zelfzorg.nl. Hier vind je betrouwbare informatie over ziekte, geneesmiddelen en gezondheid.

|