Furminator

De FURminator is het eerste en enige hulpmiddel om veilig, efficiënt en comfortabel de losse ondervacht te verwijderen van je hond of kat.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Furminator Daily Combs Curry Comb
Furminator Daily Combs Curry Comb
(0)
Morgen in huis
20% korting
18,19 (adviesprijs) 14,59
Bekijk product: Furminator Daily Combs Curry Comb

Furminator, het ultieme instrument bij verharing

Verhaart jou huisdier ook zo erg? Gebruik dan nu de FURminator! De FURminator is het eerste en enige hulpmiddel om veilig, efficiënt en comfortabel de losse ondervacht te verwijderen van je huidier.

  • Tot 90% minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert, zonder de topvacht te beschadigen;
  • werkt uitstekend bij alle verharende lang- en kortharige honden en katten;
  • laat de natuurlijke huidoliën in de vacht van je huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen;
  • vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken;
  • helpt haarballen bij katten te voorkomen.

Verminderd haaruitval met wel 90%

De Furminator is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij verharende huisdieren en mag niet worden gebruikt bij huisdieren die niet verharen. De Furminator is uiterst doeltreffend en bij regelmatig gebruik zul je overal aanmerkelijk minder haren vinden. Regelmatig gebruik houdt de vacht van je huisdier gezond en houdt ongewenste losse haren onder controle. Gebruik de Furminator 1-2 keer per week gedurende 10-20 minuten per sessie.

Furminator verminderd haarballen bij je kat

Dankzij de Furminator voor katten worden haarballen verminderd of zlefs voorkomen bij regelmatig gebruik, en dit zonder medicatie. Katten verharen gewoonlijk het ergste aan het begin van de lente en de herfst, maar huiskatten verharen vaak het hele jaar door. Wist je dat tot wel 2/3 van de haren die een kat verliest, kan worden doorgeslikt als ze zichzelf schoonlikken? Deze losse haren kunnen zich in de maag ophopen en een haarbal of een trichobezoar vormen.

Door een paar minuten per week zacht en rustig over je kat te strijken met de Furminator, houd je het verharen en haarballen onder controle. Borstels glijden soms alleen over het oppervlak van de vacht, en nemen niet alle losse haren mee. Bovendien beperkt het ontwerp van de meeste kammen en borstels de mogelijkheid om effectief haar uit de vacht te verwijderen.

Furminator voor kleine en grote honden en katten voor zowel langharige als kortharige.

De Furminators voor katten en honden zijn speciaal onderverdeeld in instrumenten voor langharige en kortharige rassen, maar zijn ook aangepast op de grootte van je hond of kat. Katten van klein en groot formaat en honden van klein, medium en groot formaat.

Furminator online kopen

Furminator kammen en borstels koop je gemakkelijk en voordelig online op Plein. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Furminator voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!