Garvo

Houd je kippen optimaal gezond en sterk met Garvo kippenvoer. Garvo heeft voor elke kippenhouder - van de (scharrel)kippen die voor de gezelligheid worden gehouden tot de fokkers van sierkippen - het juiste voer voor zijn of haar kippen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Garvo Alfastart Piepkuikens
Garvo Alfastart Piepkuikens
12,5 kg
(0)
Tijdelijk uitverkocht
37,90
Bekijk product: Garvo Alfastart Piepkuikens

Garvo kippenvoer

Het kippenvoer van Garvo bestaat uit volledige voermengeling geschikt voor alle kipsoorten. Garvo heeft voor elke kippenhouder het juiste voer voor zijn of haar kippen. Of je nu hobbykippen houdt voor de gezelligheid en een lekker eitje voor bij het ontbijt of juist een fokker bent van sierkippen. Met Garvo kippenvoer heb je altijd het perfecte voer voor jouw kip. De Alfamixen en het kippensnoep zijn bovendien zeer geschikt om je kippen gezond te voeren, handtam te maken of te trakteren op een heerlijke verwennerij. 

Garvo kopen

Geef jouw huisdier de perfecte voermengeling met de producten van Garvo. Garvo staat bekend om zijn producten die gericht zijn op de natuurlijke voerbehoeften van je huisdier. Op Plein.nl vind je het ruime assortiment van Garvo kippenvoer.

Heb je vragen? Onze huisdierspecialist Ilse helpt je graag verder! Neem contact met haar op via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200. Wij zorgen dan voor een snel en passend advies voor jouw huisdier.