Gliss Kur

Gliss Kur geeft je soepel, gezond glanzend haar. Vindt de haarverzorgings- en stylinglijnen van Gliss Kur die past bij jouw haartype. Bestel gemakkelijk en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 39

Gliss Kur voor glanzend haar

Gliss Kur geeft je soepel, gezond glanzend haar. Het haar kan er door omstandigheden broos en breekbaar uitzien, zwaar aan voelen of beschadigd zijn. Elk haartype stelt andere eisen aan haarverzorgingsproducten. De verschillende haarverzorgings- en stylinglijnen van Gliss Kur zijn afgestemd op de unieke behoeftes van elk haartype. De meeste lijnen bestaan uit een shampoo, conditioner en een haarmasker en zijn soms uitgerbeid met enkele stylingproducten.

Gliss Kur Shampoo

Gliss Kur heeft diverse verzogende shampoo's. Afhankelijk van jouw haar kies je de juiste shampoo. De bekendste lijn is de total repair en is bedoeld voor droog en beschadigd haar. De Ultimate repair lijn is nog krachtiger en kan zeer sterk beschadigd haar weer mooi zacht maken. De Color varianten zijn voor gekleurd haar en behouden de kleur. Liquid Silk maakt onbehandelbaar haar weer glad. Gliss Kur Ultimate Volume shampoo is voor fijn en futloos haar.

Gliss Kur online kopen

Als je vandaag bestelt en het op voorraad is heb je het de volgende dag al in huis. Drogistplein heeft vaak Gliss Kur in de aanbieding, nog voordeliger kopen dus. Je vind online vaak snel en gemakkelijk wat je nodig hebt.