Halita

Slechte adem of orale halitose is vervelend. Halita helpt je bij het voorkomen van een slechte adem en geeft je weer een frisse adem.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Halita Mondwater
keuze van plein
Halita Mondwater
500 ml
18
Morgen in huis 14% korting
3x Halita Mondwater
3x Halita Mondwater
500 ml
18
Morgen in huis 16% korting
Halita Tandpasta Fluoride
Halita Tandpasta Fluoride
75 ml
8
Morgen in huis 13% korting
4x Halita Tandpasta Fluoride
4x Halita Tandpasta Fluoride
75 ml
8
Morgen in huis 15% korting
Halita Mondspray Forte
Halita Mondspray Forte
15 ml
4
Morgen in huis 18% korting
Halita Tongschraper
Halita Tongschraper
7
Morgen in huis 19% korting
Halita Slechte Adem Voordeel Pakket
Halita Slechte Adem Voordeel Pakket
Morgen in huis 20% korting
Halita Slechte Adem Navul Voordeelpakket Pakket
Halita Slechte Adem Navul Voordeelpakket Pakket
Morgen in huis 20% korting

Halita

Halita valt onder het bedrijf Dentaid. Dentaid is in 1998 opgericht in Barcelona. De missie van Dentaid is om de mondgezondheid van de bevolking te verbeteren. De mondverzorgingsprodcten zijn dan ook gebaseerd op grondig wentenschappelijk onderzoek. Dentaid biedt producten aan die ondersteunen bij tandvleesproblemen, droge mond klachten, caries, slechte adem, tandgevoeligheid en verkleuringen van tanden en kiezen.

Hoe ontstaat een slechte adem?

Veel mensen denken dat een slechte adem wordt veroorzaakt door hun maag. Dit is vrijwel nooit het geval. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat in de meeste gevallen (87%!) de slechte adem ontstaat in de mond en met name op het achterste gedeelte van de tong. Dit gedeelte is nogal ruw en heeft veel groeven, waarin zich bacteriën kunnen nestelen. Wanneer de tong uitgestoken wordt en een wit/gele aanslag op het achterste gedeelte van de tong te zien is, is het niet moeilijk voor te stellen dat hier ontzettend veel bacteriën zitten. Een aantal van deze bacteriën produceren vluchtige zwavelverbindingen (VZV's) die een vieze lucht verspreiden, te vergelijken met de onaangename geur van rotte eieren.

Hoe voorkom ik een slechte adem?

Slechte adem of orale halitose is vervelend. Halita helpt je bij het voorkomen van een slechte adem en geeft je weer een frisse adem. De Halita producten richten zich op de daadwerkelijke bestrijding van de oorzaak van het probleem in plaats dat het de geur maskeerd. Je bestrijdt een slechte adem of enige mondgeur door het gebruik van onder meer Halita mondwater zonder alcohol, mondspray, tongschraper en tandpasta.

Halita Tongreiniger

Zorg ervoor dat de bactriën achter op de tong geen kans maken door 2 keer per dag de tong te reinigen met een tongschraper van Halita.

Halita Mondwater

Vaak is naast het tongreinigen met de Halita Tongreiniger een extra ondersteuning nodig om alle bacteriën goed aan te pakken. De stoffen in Halita hebben een antibacteriële werking. Gorgel 2 keer per dag met Halita Mondwater om de bacteriën te bestrijden

Halita mondspray

Omdat bacteriën op de tong die 's ochtends verwijderd zijn in de loop van de dag weer kunnen toenemen kan ondersteuning met de Halita Mondspray noodzakelijk zijn. De werkzame stoffen in de Mondspray zijn gelijk aan die van Halita Mondwater (antibacterieel). Tevens neutraliseert de Spray mondgeurtjes die kunnen optreden na het gebruik van o.a. specerijen, alcohol en tabak. Door het handzame formaat is de Mondspray gemakkelijk mee te nemen

Halita Tandpasta

Tandpasta's die slechte adem willen verhelpen moeten effectief zijn op bacteriën en vluchtige zwavelverbindingen. De Halita Tandpasta is effectief tegen beide en is geschikt voor dagelijks gebruik

Een frisse adem met Halita Producten

Wanneer de Halita producten dagelijks op een goede manier worden ingezet heeft de behandeling vaak al binnen enkele dagen resultaat. De Halitose klachten zullen verminderen en vaak volledig verdwijnen. Voor het behoud van dit goede resultaat is een dagelijks onderhoud echter wel noodzakelijk. Dit omdat de Halitose veroorzakende bacteriën ook elke dag weer terug keren op de tong. Het dagelijks reinigen van de tong met de tongreiniger blijft de basis vormen voor een goed onderhoud. Dit ondersteunt met de Halita Mondspray. Bij zwaardere Halitose klachten kan het noodzakelijk zijn dagelijks met Halita te blijven gorgelen

Halita kopen op Plein.nl

Wil je 24 uur een frisse adem? Halita Mondwater is een effectieve manier om een slechte adem en mondgeur te lijf te gaan. Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Halita producten. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al kunt genieten van de beste mondhygiëne. Bestel jouw Halita favorieten nu online.