Hansaplast

Hansaplast weet als geen ander hoe wondjes en blessures verzorgt en behandeld kunnen worden. Zo maakt Hansaplast pleisters, verbanden, sportbandages en verschillende cremes. Hansaplast producten vind je online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 16 van 16

Hansaplast Snelle Wondgenezing Groot
Hansaplast Snelle Wondgenezing Groot
8 stuks
(10)
Morgen in huis
20% korting
6,49 (adviesprijs) 5,19
Bekijk product: Hansaplast Snelle Wondgenezing Groot
Hansaplast Sport Verstelbare Neopreen Kniebandage
Hansaplast Sport Verstelbare Neopreen Kniebandage
(18)
Morgen in huis
20% korting
23,59 (adviesprijs) 18,95
Bekijk product: Hansaplast Sport Verstelbare Neopreen Kniebandage
Hansaplast Sport Verstelbare Neopreen Polsbandage
Hansaplast Sport Verstelbare Neopreen Polsbandage
(13)
Morgen in huis
38% korting
20,59 (adviesprijs) 12,71
Bekijk product: Hansaplast Sport Verstelbare Neopreen Polsbandage
Hansaplast Antibacterieel Aqua Protect XXL
Hansaplast Antibacterieel Aqua Protect XXL
5 stuks
(0)
Morgen in huis
6,69
Bekijk product: Hansaplast Antibacterieel Aqua Protect XXL
Hansaplast Pleister Spray
Hansaplast Pleister Spray
32.5 ml
(1)
Morgen in huis
6,67
Bekijk product: Hansaplast Pleister Spray
Hansaplast Blaarpleisters Groot
Hansaplast Blaarpleisters Groot
5 stuks
(20)
Morgen in huis
5,64
Bekijk product: Hansaplast Blaarpleisters Groot
Hansaplast Spiral Heat Warmtepleister Rug en Nek
Hansaplast Spiral Heat Warmtepleister Rug en Nek
3 stuks
(0)
Morgen in huis
15% korting
14,99 (adviesprijs) 12,74
Bekijk product: Hansaplast Spiral Heat Warmtepleister Rug en Nek
Hansaplast Sport Enkelbandage Large
Hansaplast Sport Enkelbandage Large
(2)
Morgen in huis
9% korting
12,99 (adviesprijs) 11,82
Bekijk product: Hansaplast Sport Enkelbandage Large
Hansaplast Sport Kniebandage Medium
Hansaplast Sport Kniebandage Medium
(12)
Morgen in huis
28% korting
13,99 (adviesprijs) 10,14
Bekijk product: Hansaplast Sport Kniebandage Medium
Hansaplast Polsbandage Sport
Hansaplast Polsbandage Sport
(0)
Morgen in huis
19% korting
9,29 (adviesprijs) 7,49
Bekijk product: Hansaplast Polsbandage Sport
Hansaplast Blaarpleisters XL
Hansaplast Blaarpleisters XL
5 stuks
(0)
Morgen in huis
11% korting
5,99 (adviesprijs) 5,35
Bekijk product: Hansaplast Blaarpleisters XL
Hansaplast Kinesiologie Tape Blauw
Hansaplast Kinesiologie Tape Blauw
5cm x 5 m
(0)
Morgen in huis
10,53
Bekijk product: Hansaplast Kinesiologie Tape Blauw
Hansaplast Sport Enkelbandage Medium
Hansaplast Sport Enkelbandage Medium
(2)
Morgen in huis
15% korting
12,99 (adviesprijs) 11,04
Bekijk product: Hansaplast Sport Enkelbandage Medium
Hansaplast Tenniselleboogbandage
Hansaplast Tenniselleboogbandage
(0)
Morgen in huis
25% korting
23,59 (adviesprijs) 17,69
Bekijk product: Hansaplast Tenniselleboogbandage
Hansaplast Sporttape Breed
Hansaplast Sporttape Breed
3,75 cm x 10 m
(0)
Tijdelijk uitverkocht
15% korting
6,99 (adviesprijs) 5,95
Bekijk product: Hansaplast Sporttape Breed
Hansaplast EHBO set Reistasje
aanbieding
Hansaplast EHBO set Reistasje
(0)
Tijdelijk uitverkocht
50% korting
12,99 (adviesprijs) 6,49
Bekijk product: Hansaplast EHBO set Reistasje

Hansaplast

Hansaplast levert al meer dan 90 jaar de beste pleisters en verbanden. Door deze 90 jaar aan ervaring weet Hansaplast als geen ander hoe je wondjes het beste kan verzorgen en behandelen. De producten die Hansaplast maakt zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Naast pleisters heeft Hansaplast ook sportbandages, sporttape en verschillende crèmes in de collectie.

Hansaplast pleisters

Hansaplast heeft een ruime collectie aan verschillende pleisters in het assortiment. Zo heb je de klassieke pleisters, speciale pleisters, blaarpleisters, kinderpleisters en speciale pleisterverpakkingen. Daarnaast zijn er ook nog sprays, sportbandages en crèmes. Hieronder staan al deze verschillende soorten uitgelegd.

Hansaplast Classic

Hansaplast Classic geeft kleine wondjes de beste bescherming. Het wondkussen zorgt voor een beter en sneller herstel van alle soorten kleine wondjes. Deze pleisters zijn onmisbaar in ieder huishouden. Een ongelukje is immers snel gemaakt. De pleisters verzorgen de wonden en beschermen ze tegen vuil. Zo kun je je snel weer bezighouden met dagelijkse bezigheden en hoef je je geen zorgen te maken over de verzorging van je wond.

Speciale pleisters

Hansaplast heeft natuurlijk ook pleisters die voor speciale gevallen uitermate geschikt zijn. Zo heeft Hansaplast de vingerpleister ontwikkelt. Deze vingerpleisters zijn langer waardoor ze makkelijker om een vinger gedaan kunnen worden. Zo blijven ze beter zitten waardoor het wondkussen optimaal wordt beschermd.

Daarnaast heeft Hansaplast ook elastische pleisters. Deze pleisters zijn ideaal voor gebruik op knieën en ellenbogen. De kleefkracht van de klassieke pleisters is niet sterk genoeg om veelvoudige beweging aan te kunnen. Deze elastische pleisters hebben een kleefkracht die dit wel kan. De kleefkracht is zo opgebouwd dat deze meebeweegt met de huid. Zo kan ook een wondje op de knie optimaal verzorgt worden door het wondkussen.

Hansaplast heeft sinds kort ook waterdichte pleisters. Dit zorgt voor nog betere bescherming. Water is natuurlijk niet erg, omdat de wond daar schoon van wordt. Als de pleister echter losraakt, dan heeft de wond geen bescherming meer. Waterdichte pleisters voorkomen dit waardoor je bij een regenbui geen zorgen meer hebt over een wond of schram. Deze Hansaplast pleisters blijven zelfs bij het allerslechte weer zitten. Probeer nu ook de elastische + waterdichte pleister. Deze pleister heeft de elastische basis, en is ook nog waterdicht. De perfecte pleister voor elke omstandigheid.

Blaarpleisters en likdoornpleisters

Natuurlijk heeft Hansaplast ook de beste verzorging in huis voor blaren. Blaren kunnen gaan irriteren, waardoor je last krijgt bij het lopen. Vaak gebeurt dit tijdens het dragen van schoenen. De SOS blaarpleisters van Hansaplast geven je voeten directe verlichting. De pleisters helpen je huid daarnaast sneller herstellen van een blaar. De kleefkracht is erg sterk, waardoor de pleister precies op de juiste plek blijft zitten. Het eraf halen van de pleister is simpel, en de blaar wordt niet opengetrokken bij het verwijderen. Last van likdoorns? Ook voor dit probleem heeft Hansaplast de juiste oplossing met speciale likdoornpleisters en anti-drukringen voor likdoorns

Pleisters voor kinderen

Kinderen zijn vaak actief en kunnen zich daarom gemakkelijk bezeren. De Hansaplast kinderpleisters zijn speciaal ontwikkeld om kinderen de goede verzorging en bescherming te geven. Door middel van vrolijke figuren zullen kinderen weer snel met een glimlach verder kunnen spelen. De pleisters zijn beschikbaar in verschillende figuren. De Hansaplast kinderpleisters beschermen en verzorgen de wondjes, waardoor deze al snel niet meer te zien zijn.

Familieverpakking pleisters

In elk huishouden kan er een foutje gemaakt worden. Met een Hansaplast familieverpakking ben je altijd voorbereid als iemand zich bezeert. Deze verpakkingen bestaan uit verschillende soorten pleisters die voor iedereen in huis te gebruiken zijn. Zo maakt het niet uit wie er een foutje maakt, je hebt altijd voor iedereen de beste bescherming in huis. De wondjes zijn beter beschermd en worden optimaal verzorgd.

Speciale pleister verpakkingen

Op sommige momenten is het handig om verschillende soorten pleisters bij de hand te hebben. Hiervoor heeft Hansaplast verschillende soorten verpakkingen ontwikkelt. Zo zorgt de Kitchen Kit ervoor dat je in de keuken altijd de juiste pleisters hebt. In de keuken is de kans op een foutje natuurlijk groter. Door de Hansaplast Kitchenkit kan je altijd reageren op een foutje. Zo heb je de beste bescherming en verzorging meteen bij de hand.

Sportbandages

Door dagelijkse bezigheden, zoals sporten of hobbyen, kunnen gewrichten overbelast raken. Vaak heb je dan last van stijve, vermoeide of geblesseerde gewrichten. Vaak ga je toch door met dagelijkse bezigheden, waardoor de blessure kan verergeren. Sportbandages geven je gewrichten ondersteuning tijdens het sporten, hobbyen of op andere momenten. Deze ondersteuning helpt je gewrichten, zodat blessures niet verergeren. De bandages zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten, maten en lengtes. Voor de knie, enkel, hiel en pols heeft Hansaplast de beste bandages. Voorkom blessures en ga toch onbezorgd verder met de dingen die je leuk vindt.

Hansaplast crèmes

Het assortiment van Hansaplast is uitgebreid met voetcrèmes. Deze crèmes verzorgen eeltplekken op de voeten en maken deze weer mooi, soepel en zacht. Hierdoor heb je minder last van druk op de voeten, waardoor de huid soepeler is. Deze anti-eelt crèmes geven de beste verzorging en bescherming van je voeten.

Hansaplast kopen op Plein

Hansaplast online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Hansaplast producten. Van pleisters en sportbandages tot crémes. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al kunt genieten van de beste wondverzorging. Bestel jouw Hansaplast favorieten nu online.