Hero Baby

In het groeiproces van je kindje speelt voeding een belangrijke rol. Hero Baby helpt je graag op weg met praktische tips en adviezen over voeding en ontwikkeling. Bestel bij Plein babyvoeding die aansluit op de leeftijdsfases van je kindje.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 15 van 15

Hero Baby

Je kleintje maakt ontzettend veel grote stappen en groeit in het begin razend snel. Je kleintje is al gauw geen kleintje meer! In dit groeiproces speelt voeding een belangrijke rol, en daar is Hero Baby zich maar al te bewust van. Hero Baby helpt je graag op weg met praktische tips en adviezen over voeding en ontwikkeling. Daarom biedt Hero Baby babyvoeding die het beste aansluit op de leeftijdsfases waarin je kindje zich bevindt. 

Hero Baby flesvoeding en fruithapjes

Niet ieder baby’tje is hetzelfde. Daarom heeft Hero Baby een breed assortiment aan flesvoeding. Voor bijvoorbeeld prematuren, baby’tjes die (een verhoogde kans op) koemelkallergie hebben, hypo allergenen voeding behoeven of omdat je kindje in een leeftijdsfase bevindt van baby tot dreumes of peuter.  Vanaf zes maanden begint je kindje nieuwe smaken en texturen te ontdekken. Juist op dit moment wordt de basis gelegd voor de eetgewoonten die je kindje op latere leeftijd zal ontwikkelen. Je kunt kiezen voor papjes multi fruit of banaan/aardbei. 

Hero Baby Nutrasense

Naast de vertrouwde Hero Baby producten is een nieuwe voeding aan het assortiment toegevoegd, namelijk: Hero Baby Nutrasense.  Hero Baby Nutrasense bevat melkvet en de vertrouwde voedingsstoffen zoals vitamines A, C & D. Deze vitamines ondersteunen een goede weerstand van je kindje.

Hero Baby kopen op Babyplein.nl

Babyvoeding dat aansluit op de leeftijdsfase van je kindje? Ontdek nu Hero Baby. Eenvoudig online te bestellen bij Babyplein. Altijd de beste prijs en snel in huis. Ontdek nu Hero Baby en koop direct online op Babyplein.nl.

|