Hylo

Hylo zorgt voor doeltreffende en langdurige bevochtiging van droge ogen. De gel is geschikt voor mensen met of zonder lenzen. De gel zorgt voor langere contacttijd op het oogoppervlak en je zicht blijft helder.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Hylo Oogdruppels DUAL
Hylo Oogdruppels DUAL
10 ml
(0)
Morgen in huis
18,69
Bekijk product: Hylo Oogdruppels DUAL
Hylo Oogdruppels Gel
Hylo Oogdruppels Gel
10 ml
(0)
Direct leverbaar
5% korting
19,75 (adviesprijs) 18,69
Bekijk product: Hylo Oogdruppels Gel
Hylo Oogdruppels Parin
Hylo Oogdruppels Parin
10 ml
(1)
Direct leverbaar
19,75
Bekijk product: Hylo Oogdruppels Parin

Hylo

Hylo zorgt voor doeltreffende en langdurige bevochtiging bij extreem droge ogen. Hylo Comod oogdruppels verbetert de bevochtiging van het oogoppervlak bij droge of branderige ogen. De oogdruppels zijn geschikt voor lichte tot gemiddelde typen droge ogen en kunnen gebruikt worden met contactlenzen.

Gepatenteerd COMOD® systeem

Het COMOD systeem bevat geen conserveringsmiddelen of fosfaten om bacterievorming tegen te gaan. Toch vindt er binnen de houdbaarheidstermijn geen bacterievorming plaats. Het gepatenteerde mono-dosis COMOD® systeem voorkomt de besmetting van de oplossing door micro-organismen. 

De term COMOD® staat voor COntinuous MOno Dose en beschrijft een geïntegreerd AIRLESS applicatiesysteem voor het indruppelen zonder bacteriën van een vloeibaar farmaceutisch of cosmetica product. Door een ingenieus systeem kunnen tijdens het gebruik de micro-organismen ook niet in de flacon komen waardoor het vrij blijft van microorganismen.

Hylo COMOD kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je de oogdruppels en gel van Hylo bij droge of branderige ogen. Ontdek nu het assortiment en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.