Imedeen

Met Imedeen ondersteun je de huid extra. Wil je een mooie huid? Gebruik dan Imeedeen dat van binnenuit werkt. Je bestelt de producten online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Imedeen Derma One
Imedeen Derma One
60 tabletten
(0)
Direct leverbaar
12% korting
50,99 (adviesprijs) 44,95
Bekijk product: Imedeen Derma One

Imedeen geeft een mooie huid met een tablet

In het moderne snelle en gehaaste leven kan je huid wel wat extra ondersteuning gebruiken. Imedeen doet dit van binnenuit, waar traditionele crèmes en lotions niet komen. Imedeen ontwikkelt sinds 1991 wetenschappelijk geteste huidverzorgingssupplementen. Onze bekroonde reeks formules werken van binnenuit van waar zij helpen de kwaliteit van de huid en het uiterlijk te verbeteren, van top tot teen.

Het proces van huidveroudering vindt voornamelijk plaats in de diepere en onzichtbare laag van de huid. Het is juist hier waar de kwaliteit van de huid wordt bepaald en waar IMEDEEN werkt: van binnenuit. Imedeen helpt zo de kwaliteit en de uitstraling van de huid te verbeteren.

Imedeen heeft drie producten, speciaal samengesteld naar leeftijd en behoefte van uw huid.

Imedeen Derma One:

Imeedeen Derma One™ huidverzorgingstabletten helpen de dofheid en droogte van de huid die samenhangen met de eerste tekenen van het ouder worden te bestrijden. IMEDEEN Derma One™ huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, de dermis, waar crèmes niet kunnen komen. Deze formule bevat het exclusieve Marine Complex™, vitamine C en zink.

Imedeen Time Perfection:

Time Perfection™ huidverzorgingstabletten helpen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Fijne lijntjes en rimpels worden na uw veertigste steeds zichtbaarder. IMEDEEN Time Perfection™ huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar crèmes niet kunnen komen. Met het exclusieve Marine Complex™, LycoPhence GS Forte™, vitamine C en zink.

Imedeen Prime Renewal:

Prime Renewal™ huidverzorgingstabletten helpen de gevolgen van het ouder worden die zich rond de menopauze voordoen, wanneer de huid vocht verliest en vatbaarder wordt voor schade door vrije radicalen, te bestrijden. Bovendien worden fijne lijntjes en rimpels dieper. IMEDEEN Prime Renewal™ huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar crèmes niet kunnen komen. Met het exclusieve Marine Complex™, zink, het geavanceerde beschermende complex ViTea™, vitamine C en vitamine E. Aan de avondtabletten is kamille-extract toegevoegd.

Imedeen online kopen

Koop Imedeen snel en gemakkelijk online bij Drogistplein en ervaar wat het doet voor uw huid. Alle varianten van Imedeen zijn bij drogistplein te bestellen, snel en gemakkelijk.