Jungle

Jungle Formula helpt jou en je gezin bij de bescherming tegen muggen. Met 20% DEET voor een sterke bescherming. De Bite en sting roller van Jungle geeft directe verlichting bij insectenbeten of steken van kwallen of brandnetels.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Jungle Formula Roller Maximum 50% Deet
Jungle Formula Roller Maximum 50% Deet
50 ml
(0)
Morgen in huis
11% korting
20,99 (adviesprijs) 18,69
Bekijk product: Jungle Formula Roller Maximum 50% Deet
Jungle Formula Bite en Sting Spray
Jungle Formula Bite en Sting Spray
50 ml
(0)
Morgen in huis
13,49
Bekijk product: Jungle Formula Bite en Sting Spray
Jungle Formula Bite en Sting Roller
Jungle Formula Bite en Sting Roller
15 ml
(0)
Morgen in huis
13,49
Bekijk product: Jungle Formula Bite en Sting Roller
Jungle Formula Spray Maximum 50% Deet
Jungle Formula Spray Maximum 50% Deet
75 ml
(0)
Direct leverbaar
7% korting
20,99 (adviesprijs) 19,54
Bekijk product: Jungle Formula Spray Maximum 50% Deet

Jungle Formula

Jungle Formula is ontworpen om altijd de beste bescherming te bieden tegen muggen. De verschillende producten zorgen voor de beste bescherming in elke situatie. Zo zorgt de kids spray voor bescherming van kinderen onder normale omstandigheden. Ook zorgt de normale spray voor de bescherming van volwassenen in normale omstandigheden. De maximale bescherming is bedoeld voor dichtbegroeide gebieden, meren of andere plekken wanneer extra bescherming nodig is.

De producten van Jungle Formula hebben een IRF hulpmiddel. IRF is een uniek hulpmiddel die je helpt bij het kiezen van de juiste bescherming. Door het IRF symbool kan je gemakkelijk bepalen in welke situatie je welke bescherming nodig hebt.

Jungle Formula kopen op Plein

Jungle Formula is effectief tegen muggen en bevat 20% DEET en plantenextracten voor een sterke bescherming en het voorkomen van muggenbeten. De Bite en sting roller van Jungle geeft directe verlichting bij insectenbeten of steken van kwallen of brandnetels.  Bestel nu voordelig Jungle Formula bij Plein. Altijd snel in huis.