Jungle

Jungle Formula helpt jou en je gezin bij de bescherming tegen muggen. Met 20% DEET voor een sterke bescherming. De Bite en sting roller van Jungle geeft directe verlichting bij insectenbeten of steken van kwallen of brandnetels.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

2x Jungle Formula Bite en Sting Roller
Multipack
2x
2x Jungle Formula Bite en Sting Roller
15 ml
(0)
Morgen in huis
26,71
Bekijk product: 2x Jungle Formula Bite en Sting Roller
2x Jungle Formula Bite en Sting Spray
Multipack
2x
2x Jungle Formula Bite en Sting Spray
50 ml
(0)
Morgen in huis
26,71
Bekijk product: 2x Jungle Formula Bite en Sting Spray

Jungle Formula

Jungle Formula is ontworpen om altijd de beste bescherming te bieden tegen muggen. De verschillende producten zorgen voor de beste bescherming in elke situatie. Zo zorgt de kids spray voor bescherming van kinderen onder normale omstandigheden. Ook zorgt de normale spray voor de bescherming van volwassenen in normale omstandigheden. De maximale bescherming is bedoeld voor dichtbegroeide gebieden, meren of andere plekken wanneer extra bescherming nodig is.

De producten van Jungle Formula hebben een IRF hulpmiddel. IRF is een uniek hulpmiddel die je helpt bij het kiezen van de juiste bescherming. Door het IRF symbool kan je gemakkelijk bepalen in welke situatie je welke bescherming nodig hebt.

Jungle Formula kopen op Plein

Jungle Formula is effectief tegen muggen en bevat 20% DEET en plantenextracten voor een sterke bescherming en het voorkomen van muggenbeten. De Bite en sting roller van Jungle geeft directe verlichting bij insectenbeten of steken van kwallen of brandnetels.  Bestel nu voordelig Jungle Formula bij Plein. Altijd snel in huis.