Kalo * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Verwijder gemakkelijk ongewenste of overtollige haartjes met de producten van Kalo. Ook ingegroeide haren zijn met de producten van Kalo gemakkelijk en effectief te verwijderen. Waxen, scheren en epileren zijn met Kalo verleden tijd.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Kalo Spray Permanente Ontharing
Kalo Spray Permanente Ontharing
120 ml
2
18% korting

Kalo

Kalo heeft diverse producten die het ontharingsproces gemakkelijk en snel maken. Kalo is gespecialiseert in het permanent verwijderen van haren. Kalo zorgt op een veilige en effectieve manier ervoor dat ongewense of overtollige haartjes niet meer teruggroeien. Na het gebruik van Kalo behoort waxen, epileren of scheren tot verleden tijd. Kalo is een pijnloze oplossing voor mannen en vrouwen.

Kalo ontharingsproducten

De producten van Kalo maken het permanent ontharen van ongewenste haartjes gemakkelijk en effectief.

Kalo Ingrown Spray is ideaal voor vervelende ingegroeide haren. De unieke formule van de Kalo Ingrown Spray vermindert ingegroeide haren en scheerbultjes door zachtjes de dode huidcellen weg te scrubben, waardoor de huid minder geïrriteerd raakt.

De Kalo Permanente Ontharing Spray voorkomt op een veilige en effectieve manier dat ongewenste of overtollige haartjes blijven terug groeien. Met de Kalo Permanente Ontharing is waxen, scheren en epileren verleden tijd. De Permanente Ontharing van Kalo is zeer geschikt voor een mooie gladde huid. Gevoelige plekken op de huid zoals het gezicht of bij de bikinilijn zijn met de Permanente Ontharing ook gemakkelijk en pijnloos te ontharen.

Kalo kopen op Plein

Kalo heeft de beste oplossingen voor gemakkelijke en effectieve ontharing. Kom van vervelende haren en ingegroeide haren af met Kalo. Waxen, scheren en epileren zijn van verleden tijd! Kalo koop je op Plein, altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs