Kamillosan

Kamillosan biedt producten waar het kruidenmiddel kamille in is verwerkt. Dit heeft een licht ontstekingsremmend, ontspannende en een ontsmettende werking en kan voor velen doeleinden voor de gezondheid worden gebruikt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Kamillosan Creme
Kamillosan Creme
40 gr
(0)
Maandag in huis
16% korting
6,19 (adviesprijs) 5,23
Bekijk product: Kamillosan Creme

Kamillosan

De werkzame stof die in de producten van Kamillosan verwerkt is heet Kamille. Kamille is een kruidenmiddel. Het werkt licht ontstekingsremmend en ontsmettend. Het heeft ook een licht ontspannend effect op maag en darmen. Het wordt gebruikt bij maag- en darmklachten, keelpijn, hoest, verkoudheid, nervositeit, mondinfecties en huidklachten. Zoals ontstoken of slecht genezende wonden, luiereczeem en sommige kleine huidinfecties.

Kamillosan aanbieding

Op zoek naar de beste Kamillosan aanbieding? Plein biedt jou de scherpste acties en aanbiedingen. Wij hebben regelmatig mooie Kamillosan aanbiedingen om zo voordelig mogelijk jouw Kamillosan product te kunnen kopen. Ontdek nu al onze aanbiedingen en bestel voordelig online.

Kamillosan producten kopen bij Plein

Kamillosan kopen doe je bij Plein. Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Kamillosan. Je vind alle Kamillosan producten voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis!